Aktywne Wpisy

CzekoDonut +444
źródło: gumczi_kulczi
Pobierz
Frufruf +13
#perfumy
Zapraszam do dyskusji pt. "Wasz największe perfumowe rozczarowania" ( ͡º ͜ʖ͡º) Do jakich zapachów podchodziliście z dużymi oczekiwaniami by ani trochę nie zostały spełnione? Bardziej chodzi o samą kompozycję niż słabiutkie parametry, bo tutaj pewnie łatwo byłoby wymieniać. Do swoich mogę zaliczyć:
1. Sospiro Il Padrino - Porzeczka, rum, amaretto i bergamotka na drzewno waniliowej bazie. Nuty wyglądały bardzo intrygująco i sprawiły, że liczyłem na soczysty owocowy
Zapraszam do dyskusji pt. "Wasz największe perfumowe rozczarowania" ( ͡º ͜ʖ͡º) Do jakich zapachów podchodziliście z dużymi oczekiwaniami by ani trochę nie zostały spełnione? Bardziej chodzi o samą kompozycję niż słabiutkie parametry, bo tutaj pewnie łatwo byłoby wymieniać. Do swoich mogę zaliczyć:
1. Sospiro Il Padrino - Porzeczka, rum, amaretto i bergamotka na drzewno waniliowej bazie. Nuty wyglądały bardzo intrygująco i sprawiły, że liczyłem na soczysty owocowy

Mireczki potrzebuję pomocy od kogoś kto się dobrze zna na BMW. Rozważam zakup BMW 530e z 2021/2022 roku. Auto już będzie miało 5 lat na karku i myślę o tym żeby mieć je z 3 lata.
Czy to zły pomysł? Mam ładowarkę w robocie i będę mógł ładować za darmo.
Pytanie czy te baterie w 5 letnim są do czegokolwiek zdatne oraz czy za 3 lata będzie tragedia to sprzedać.
Jaki przebieg? Historia? Gwarancja?
@future_ pluginy BMW mają akurat całką niezłą opinię, chociaż ja się sparzyłem na wcześniejszej
@future_ to kup zwykłą benzyne/diesla - te silniki są spoko, tylko szukaj egzemplarza z mniejszymi interwałami wymian oleju niż zaleca BMW, i najlepiej na gwarancji (BRI albo Premium Selection).