Wpis z mikrobloga

Brutalne, ale jest w tym dużo prawdy. Taki nieatrakcyjny chuop płacze, że kobiety chcą chadów bad boyów, a przecież on jest dobry i nosiłby szarą myszkę na rękach. Trudno, żeby nie był dobry, skoro dla takiego związek to metafizyka, a bycie miłym beciakiem to jedna z niewielu dostępnych dla niego strategii zdobycia partnerki (oprócz bycia bogatym). Niebycie chujem w przypadku brzydkiego/niskiego faceta, to żaden wyczyn, bo raczej nie będziesz miał nawet okazji, żeby tym chujem wobec kobiet być (możesz je najwyżej poobrażać na wykopie xd). Dodatkowo życiowe niepowodzenia pewnie nauczyły cię pokory i dlatego taki jesteś, to gorzka pigułka do przełknięcia.

Być chadem, który kocha swoją szarą myszkę i jest jej wierny, pomimo pokus czyhających z każdej strony, to jest prawdziwe osiągnięcie, tacy ludzie są świętymi za życia ( ͡° ͜ʖ ͡°).

#blackpill #przegryw #zwiazki
Piter1489 - Brutalne, ale jest w tym dużo prawdy. Taki nieatrakcyjny chuop płacze, że...

źródło: 1000013983

Pobierz
  • 13
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Piter1489: Po części ma rację, tylko, że na rynku matrymonialnym nie ma to znaczenia, bo chad nawet jak jest największym chamem to i tak ona go wybierze, a brzydal, który jest szczerze miły i kochający zostanie odrzucony. Filozofowanie, które nie ma znaczenia bo samica słabego samca nie wybierze.
  • Odpowiedz
@Piter1489 Ja jestem hoojem i nie wstydzę się tego, a jestem brzydki i nie atrakcyjnym incelem. Nie muszę być dla kogokolwiek miły. Gardzę takimi ludźmi którzy są na pokaz mili, a tylko udają. Żadnej pokory porażki zyciowe mnie nie nałuczył, jak ktoś będzie chciał mnie skrzywdzić będę gryzł i szarpał. Bo lepiej zginąć zamiast żyć niż podłym niewolnikiem być.
  • Odpowiedz
  • 2
@D00M666 @Famine

Ale wy macie silną psychikę ( ͡° ͜ʖ ͡°)

A tak serio, to jasne, że są brzydkie chuje, sam takich spotkałem. Tu bardziej chodzi typowo o relacje z kobietami. Taki przegryw myśli, że on jest moralnie wyżej od oskiego-ruchacza, a prawda jest taka, że nie zdradzałby i nie traktował jak szmaty partnerki, bo cieszyłby się, że w ogóle jakąś znalazł. Chad z kolei zdradza
  • Odpowiedz
  • 0
@Quashtan: nie wiem gdzie napisałem, że w ogóle nie ma wyboru, trochę sam ze sobą dyskutujesz ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Powtarzam, chodzi o relacje damsko-męskie i narzekanie części przegrywów, że kobiety wiążą się z chadami, którzy je krzywdzą, kiedy on - dobry stulej, nigdy by nie skrzywdził, byłby wierny etc. Najprościej jak się da: łatwo mówić, że ty byś nigdy nikogo nie pogryzł, kiedy nie masz
  • Odpowiedz
@Piter1489: No stary w ogóle, nie piszesz, że nie mają wyboru - tak zostali wychowani - zdeterminowani do bycie p-----i bez zebów ( ͡ ͜ʖ ͡)

Niebycie chujem w przypadku brzydkiego/niskiego faceta, to żaden wyczyn, bo raczej nie będziesz miał nawet okazji, żeby tym chujem wobec kobiet być (możesz je najwyżej poobrażać na wykopie xd). Dodatkowo życiowe niepowodzenia pewnie nauczyły cię pokory i dlatego taki
  • Odpowiedz
  • 0
@Quashtan: ale o co my w ogóle się spieramy? Bo mam wrażenie, że myślimy w zasadzie o tym samym.

Pisząc o braku zębów mam na myśli nie żadne wychowanie, a wrodzone cechy (wygląd przede wszystkim, ale i mental). Przegryw nie ma okazji być chujem wobec kobiety, bo właśnie odpadł w trakcie selekcji, żadna go nie wybrała, dlatego żeby poczuć się lepiej kołpuje, że to dlatego, bo on jest ten dobry,
  • Odpowiedz