Aktywne Wpisy

lubie-sernik +14
Zapisałem się dzisiaj do przychodni chorób tropikalnych przed wyprawą do Azji. Mam tam po prostu powiedzieć gdzie lecę, a oni dobiorą mi konkretne szczepionki.
Sama wizyta 200 zł, a jedna szczepionka średnio po 250 zł.
Coś czuję, że trochę wydam. Pewnie minimum 5 szczepień mi zrobią. Chociaż nie wiem.
#sernikpodrozuje - obserwuj by być na bieżąco z moją wyprawą do Azji. Premiera już 2 czerwca xD
Sama wizyta 200 zł, a jedna szczepionka średnio po 250 zł.
Coś czuję, że trochę wydam. Pewnie minimum 5 szczepień mi zrobią. Chociaż nie wiem.
#sernikpodrozuje - obserwuj by być na bieżąco z moją wyprawą do Azji. Premiera już 2 czerwca xD

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Być chadem, który kocha swoją szarą myszkę i jest jej wierny, pomimo pokus czyhających z każdej strony, to jest prawdziwe osiągnięcie, tacy ludzie są świętymi za życia ( ͡° ͜ʖ ͡°).
#blackpill #przegryw #zwiazki
źródło: 1000013983
PobierzAle wy macie silną psychikę ( ͡° ͜ʖ ͡°)
A tak serio, to jasne, że są brzydkie chuje, sam takich spotkałem. Tu bardziej chodzi typowo o relacje z kobietami. Taki przegryw myśli, że on jest moralnie wyżej od oskiego-ruchacza, a prawda jest taka, że nie zdradzałby i nie traktował jak szmaty partnerki, bo cieszyłby się, że w ogóle jakąś znalazł. Chad z kolei zdradza
Chcesz przejechać się żółta Celica?
Powtarzam, chodzi o relacje damsko-męskie i narzekanie części przegrywów, że kobiety wiążą się z chadami, którzy je krzywdzą, kiedy on - dobry stulej, nigdy by nie skrzywdził, byłby wierny etc. Najprościej jak się da: łatwo mówić, że ty byś nigdy nikogo nie pogryzł, kiedy nie masz
Pisząc o braku zębów mam na myśli nie żadne wychowanie, a wrodzone cechy (wygląd przede wszystkim, ale i mental). Przegryw nie ma okazji być chujem wobec kobiety, bo właśnie odpadł w trakcie selekcji, żadna go nie wybrała, dlatego żeby poczuć się lepiej kołpuje, że to dlatego, bo on jest ten dobry,