Aktywne Wpisy

Qurvinox +165

calban +63
Ciekawostka
Od 2007 roku angielscy piłkarze przekazują wszystkie pieniądze za grę w drużynie narodowej na cele charytatywne. Ta szczytna idea zrodziła się z pomysłu ówczesnych liderów kadry - Davida Beckhama, Franka Lamparda, Gary'eg Nevilla i Steven'a Gerrarda. Uznali oni, że reprezentowanie barw narodowych to wystarczający zaszczyt. Wspaniała inicjatywa trwa po dziś dzień.
#mecz
Od 2007 roku angielscy piłkarze przekazują wszystkie pieniądze za grę w drużynie narodowej na cele charytatywne. Ta szczytna idea zrodziła się z pomysłu ówczesnych liderów kadry - Davida Beckhama, Franka Lamparda, Gary'eg Nevilla i Steven'a Gerrarda. Uznali oni, że reprezentowanie barw narodowych to wystarczający zaszczyt. Wspaniała inicjatywa trwa po dziś dzień.
#mecz
źródło: 5952
Pobierz

źródło: 1000000245
Pobierzźródło: 1000137288
Pobierzjak ma byc odpolitycznianie, skoro wszystko zabetonowali pod swoich? Nie dziwota, ze zeby cokolwiek kruszyc to potrzeba na to czasu. Nagle sie okazuje, ze pisowcy skarza wlasne przepisy odnosnie tk, bo maja wade, ale jak z nich korzystali to bylo dobrze, ta? a
@CipakKrulRzycia:
To pytanie pokazuje niezrozumienie natury Boga i wiary.
Podobne pytanie mogę zadać ja? czy kiedykolwiek z Tobą rozmawiałem skoro nie widzę Twojej twarzy?
Czy jesteś obecny w tej rozmowie?
Bóg to byt niematerialny...
Bóg to byt niematerialny...
@PanAlbert: @CipakKrulRzycia Bóg jest w hostii po przeistoczeniu wg katolicyzmu. A poza tym ten argument z posta OP-a jest zupełnie bezsensowny i wynika z nieznajomości wiary. Bo wg katolicyzmu
@CipakKrulRzycia: to proste, nie ogarniasz tego ale wytłumaczę, wynika stąd że Marcin Samsel próbował nieudolnie zastosować analogię w odpowiedzi do Bosaka, który jest katolikiem. Zrozumiałeś teraz?
Czy jeszcze prościej? jak do wyborcy Tuska? xDDD
@CipakKrulRzycia: nie ma to znaczenia, bo argument na X był przedstawiony wobec katolika, więc w tej rozmowie punktem odniesienia jest katolicyzm
Fakt jest taki, że Ja wiem, że to co Ty nazywasz Bogiem istnieje. Kwestią jest czy w to coś wierzę.
Ale pytanie do Ciebie było "skąd