Aktywne Wpisy

ChlopoRobotnik2137 +470
Dzień 1
I cyk, tak oto zaczynam swój trekking na #pacificcresttrail w ramach wypraw typu #zlomkiemprzezswiat tyle że bez złomka tym razem. Obecnie jestem w Campo na granicy meksykańsko - amerykańskiej . Mój cel to granica USA z Kanadą . Czeka mnie kilka miesięcy marszu ,przez pustynie, lasy i ośnieżone góry gdzie wejdę na wysokości ok 4009-4023 metrów ( forester pass). Przede mną ok 4300 km marszu .
I cyk, tak oto zaczynam swój trekking na #pacificcresttrail w ramach wypraw typu #zlomkiemprzezswiat tyle że bez złomka tym razem. Obecnie jestem w Campo na granicy meksykańsko - amerykańskiej . Mój cel to granica USA z Kanadą . Czeka mnie kilka miesięcy marszu ,przez pustynie, lasy i ośnieżone góry gdzie wejdę na wysokości ok 4009-4023 metrów ( forester pass). Przede mną ok 4300 km marszu .
źródło: image_picker_BE5EB367-D743-4F5B-B246-CE92923369D1-19890-000002038A766443
Pobierz
CzekoDonut +51
Mam nadzieje, że o tej godzinie jest mało osób (OBY!...), bo w formie wyjścia ze strefy komfortu i wyjścia do ludzi publicznie oferuje 500 zł przelane BLIKiem a losowanie dnia 10 maja (ʘ‿ʘ)
Wystarczy dać plusa, jakikolwiek komentarz i zaobserwować mój profil ( specjalnie by było jak najmniej osób xD )
#rozdajo #zadarmo
Wystarczy dać plusa, jakikolwiek komentarz i zaobserwować mój profil ( specjalnie by było jak najmniej osób xD )
#rozdajo #zadarmo
źródło: 5993c2a458fd48d10808504886f227ca
Pobierz

źródło: 1000017601
PobierzPrzeciez to sie kupy i d--y nie trzyma :D
BTW nie chce mi sie googlac ale w ustawie ktora pis przyjal bylo ze sedziow wybiera sejm a nie prezydent
Pułkownik rympalek
TVP w likwidacji
Marszałek celebryta
@gorzki99: Ale oni nie żartują. Ich błędem było to, że uwierzyli we własną bezkarność oddając władzę Tuskowi. Okazało się, że ten nie żartował. Teraz jak wrócą to zaczną wsadzać wszystkich, których uznają za zagrożenie, powód będzie nieistotny.
@Whiskeyjack29: jak można nie być konfedepisowcem i to porównywać? xD
@szychun: czyli co? obecna jes nielegalna bo nie jest obsadzona ich kolsiami, w tym kolesiem który za ich czasów pełniąc funkcje prokuratora generalnego i ministra sprawiedliwości obecnie ma na dupie list gończy? xD
Mając te listy do pajaca mają podkładkę pod to, że prezydent nie wywiązał się z konstytucyjnego obowiązku przyjęcia ślubowania.
A na ich podstawie argumentacja, że to ślubowanie = rezygnacja jest absurdem do kwadratu xD
@Whiskeyjack29: Nie są zawsze na ich korzyść i wiele osób krytykuje to co o------a dziś koalicja, ale stawianie prawidłowo wybranych sędziów obok sędziów którzy byli wybrani na obsadzone już miejsca jest już mocną przesadą.