Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 39
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Adiog: Tak to jest jak opuścisz bezpieczny rezerwat czyli kukoldstan z mitycznym patriarchatem, i nie skumasz że jesteś w normalnym świecie bez przywilejów i możliwości wiecznego zgrywania ofiary.
Młoda samica w bolesny sposób przekonała się o tym że obce stado pilnuje swoich członków i swojego terytorium. Przeniesiona do obcego kraju samica, która zatraciła rozum i godność człowieka oraz naturalne instynkty, uważała że jest osobnikiem postawionym wyżej w hierarchii i może
  • Odpowiedz
@mstasiek

@paww: ktoś kto obraża ukrainę to na pewno onuca. dlaczego tak uważam? bo mam 50 IQ ( ͡° ͜ʖ ͡°)

No nie wiem, ja tutaj większość komentarzy mam “użytkownik z czarnej listy” z notatka, że onuca na podstawie poprzednich wpisów. Wszystko się więc zgadza ¯\(ツ)/¯
  • Odpowiedz
To Rosjanka

a czyli zazdrosna nie tyle o urodę jak o to że inna p---------a robi jej konkurencję ( ͡° ͜ʖ ͡°)

rosjanki w azji narobiły słowiankom tak złej sławy że każdemu tam kojarzą się tylko z prostytucją.
  • Odpowiedz
@qusqui21: azja południowo wschodnia jest wyjątkowo bezpieczna, wiadomo w krajach wysoko rozwiniętych - z wyjątkiem usa - jeszcze bezpieczniej, trzeba być nienormalnym żeby sobie narobić tego typu problemów a pani to jest po prostu rosjanka u nas byłaby nienormalna
  • Odpowiedz
Myślisz się, byłem tam niedawno i większość mówi po Ukraińsku a od Rosyjskiego odchodzą. Rosja dała im impuls by docenić własny język.

@Endrius: Tam jeszcze długo większość ludzi będzie mówić po rosyjsku, a też ludziom przyjezdnym nie będą utrudniać porozumienia się w j. rosyjskim. Nie wiem jak na wschodzie kraju będzie, bo tam odsetek ludzi mówiących po ukraińsku jest drastycznie niższy, również wynika to z tego, że spora część z
  • Odpowiedz