Aktywne Wpisy

maikeleleq +5

al0sh 0
#primemma Witam, na mojej wiosce organizowany jest festyn charytatywny gdzie będzie parę luźnych walk boks/k1. Zgłosiłem się bo to fajna inicjatywa ale mam walczyć z chłopakiem 15 lat młodszym co coś tam trenuje. Trochę wstyd byłoby przegrać z jakimś wychudzonym gówniarzem a potem go na ulicy mijać. Znacie może jakieś szybkie sposoby na poprawę kondycji?

@paww: a jeszcze nie wyszła z twojej nory xDDD
Młoda samica w bolesny sposób przekonała się o tym że obce stado pilnuje swoich członków i swojego terytorium. Przeniesiona do obcego kraju samica, która zatraciła rozum i godność człowieka oraz naturalne instynkty, uważała że jest osobnikiem postawionym wyżej w hierarchii i może
No nie wiem, ja tutaj większość komentarzy mam “użytkownik z czarnej listy” z notatka, że onuca na podstawie poprzednich wpisów. Wszystko się więc zgadza ¯\(ツ)/¯
a czyli zazdrosna nie tyle o urodę jak o to że inna p---------a robi jej konkurencję ( ͡° ͜ʖ ͡°)
rosjanki w azji narobiły słowiankom tak złej sławy że każdemu tam kojarzą się tylko z prostytucją.
Co Ty bredzisz? Mówię co tam widziałem a byłem nad samym Dnieprem. Z Ukraińskiego coś tam rozumiem ale z płynną rozmową ciężko.
@Endrius: Tam jeszcze długo większość ludzi będzie mówić po rosyjsku, a też ludziom przyjezdnym nie będą utrudniać porozumienia się w j. rosyjskim. Nie wiem jak na wschodzie kraju będzie, bo tam odsetek ludzi mówiących po ukraińsku jest drastycznie niższy, również wynika to z tego, że spora część z