Aktywne Wpisy

Mr_InC0gnit0 +78
Mieszkańcy #krakow macie na ten moment jedyną oraz realną szansę na pozbycie się pasożytów z organizmu. Nie zawiedźcie nas, dajcie z siebie 100% Te #referendum oraz wynik przełoży się na to, że ludzie w końcu będą mogli uwierzyć, że w kupie siła. A nie jak to mawiał pewien patopolityk "To ch…j, d…a i kamieni kupa"
Kaspii +39
#latwogang
Dołączenie pisowskich śmieci z kanału zero automatycznie wyklucza pozytywny odbiór streama, poza tym jego dieta ułożona przez kretyna wrzoska plus brak snu (nie wiem co ma we łbie jeśli myśli że da radę) skończy się źle
Dołączenie pisowskich śmieci z kanału zero automatycznie wyklucza pozytywny odbiór streama, poza tym jego dieta ułożona przez kretyna wrzoska plus brak snu (nie wiem co ma we łbie jeśli myśli że da radę) skończy się źle

Męczyłem się z tymi nogami niesamowicie, ale wreszcie udało się doprowadzić je do satysfakcjonującego stanu i można w końcu przejść do kolejnych elementów.
Także kolejny krok bliżej końca. Ufff.
#hobby #modelarstwo #figurki #malowaniefigurek #diablo4
źródło: 111
Pobierzźródło: 222
Pobierzźródło: 444
Pobierz@Majku_: washe srasze. Nie musisz całości malować olejami (choć tacy też są, sprawdź MarcoFrisoniNJM na YT). Chodzi mi o to, że w malowaniu farbami olejnymi masz za darmo wszelkie gładkie przejścia tonalne, co świetnie się sprawdza przy
Frisoniego oczywiście znam, ale jego filmy o olejach zawsze omijałem - bardziej z racji ograniczonych możliwości
źródło: d5df41acd8a2783fdf6477a5df5c0a6b5e4005a045d2a1764b453aa77fd83c0e
Pobierz@Majku_: sama mam dzieci w domu i dodatkowo trochę przeraża mnie typ, któremu wychodzi wszystko. Ale jego rad słucham. Po prostu je dostosowuję do siebie. Olejne farby które wybieram nie mają toksycznych metali ciężkich, starannie wybieram nietoksyczne rozpuszczalniki, dbam o czystość warsztatu. Też lubię
Luz, nic nie trujesz, dałeś mi ciekawą perspektywę na oleje. Dzięki, zgłębię temat. Do
Jaka skala?
1/6, całość ponad 30 cm wysokości, Stormcast dla porównania.
źródło: 1000022032
Pobierz@Majku_: ja tam sobie aerograf odpuściłam. Te tanie z malutkim kompresorem to się nadają może do malowania paznokci, ale przy figurkach bez pełnej kontroli ciśnienia to po prostu nie ma sensu. Lepiej kładę podkład i podstawowe kolory pędzlem i dokładniej robię szkicowanie światłem przez drybrushing. Jasne, że chciałabym mieć prawdziwy
Znów - nie mam doświadczenia w pracy z topowymi aerografami, ale ten dziadowski dał zaskakująco dobre efekty. Tylko po prostu szybko się zepsuł i nie pracuje równomiernie. Próbowałem go naprawić, ale pożytku z tego tyle, że poznałem dogłębnie budowę i zasadę działania aero. Także pożytek był, sam aerograf jednak nie zaczął od tego działać.
Dla mnie to też jedynie hobby, nie zarabiam
@Majku_: nic ciekawego i nie bardzo można ( ͡° ͜ʖ ͡°). Maluję dla siebie co mi się podoba, dla dzieci (i siebie i mojego niebieskiego) figurki i tereny do planszówek/bitewniaków w które gramy. Fotek nie mam, bo nigdy do niczego nie były mi potrzebne. Ale właśnie zrozumiałam, że to może okazja. Bo mam na półce Hastura do