Wpis z mikrobloga

Co jakiś czas zdarza mi się posłuchać Bernatowicza i jego opowieści o spotkaniach z ludźmi, którzy widzieli ufo, duchy, są dowodami reinkarnacji etc. Wojewódzki jest jaki jest, ale muszę przyznać, że podzielam jego sceptycyzm, bo już nie mogę słuchać tych bredni xD
Wieczne zapewnianie, że już zaraz coś się wydarzy, ktoś coś publicznie ujawni, już za momencik, już już.

#bernatowicz #podcast #wojewodzki #kedzierski #ufo #duchy
OrzechowyDzem - Co jakiś czas zdarza mi się posłuchać Bernatowicza i jego opowieści o...
  • 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 11
@H_Dworniok2137: Ale słuchaj, Kuba. Jadę rozumiesz tam z nim wtedy (zresztą wspominam o nim w swojej książce, super gość, serdecznie pozdrawiam), potrzebowałem ten koc i ja patrzę a tam dziura. TAKA OGROMNA WYPALONA DZIURA. Ja byłem przerażony, no bo jak?! Nieprawdopodobne!
  • Odpowiedz
@H_Dworniok2137: Może będzie jeszcze okazja. Pacjentowi chyba Wojewódzki przypadł do gustu, więc jeśli udałoby się go jakoś zakręcić to pojawiłby się drugi raz - tym razem na spokojniej, ale Wojewódzki miałby już przygotowane teksty do grillowania. Bo pod koniec się rozkręcił, no i mógł pozwolić Rybertalaszce powiedzieć w całości swoje przypadki - byłoby więcej pytań itd.
  • Odpowiedz
Ale słuchaj, Kuba. Jadę rozumiesz tam z nim wtedy (zresztą wspominam o nim w swojej książce, super gość, serdecznie pozdrawiam), potrzebowałem ten koc i ja patrzę a tam dziura. TAKA OGROMNA WYPALONA DZIURA. Ja byłem przerażony, no bo jak?! Nieprawdopodobne!

@OrzechowyDzem:

Był kiedyś taki tekst o lodówce o której mówi Bernarowicz. Masz może?
  • Odpowiedz