Wpis z mikrobloga

Kiedy reaktywowano Awanturę o kasę pojawiały się również propozycje, aby Polsat reaktywował Grę w ciemno, kolejny kultowy teleturniej z Ibiszem.
Według mnie, żeby Gra w ciemno byłaby ciekawsza do oglądania w dzisiejszych czasach, to widzowie przed telewizorami również nie powinni znać zawartośći kopert. Negocjacje z Ibiszem trwałyby określony przez zegar czas, po upływie którego, jeśli uczestnik nie sprzedałby kopert zabierały je do domu.

#awanturaokase #grawciemno #polsat
NieJanek - Kiedy reaktywowano Awanturę o kasę pojawiały się również propozycje, aby P...

źródło: Gra_w_ciemno

Pobierz
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@NieJanek: jeśli miałby wrócić ten teleturniej to w dawnej formie a nie te g---o co zrobili potem ze wybieraja koperty ze stołu gdzie wszystkie koperty miały albo 100 tysięcy albo wszystkie -100 jakies wakacje i samochody albo ibisz pozwalał dobrac dodatkowe koberty które nie miały zadnej wartości i widz nie widział pozostałych kopert co w nich było
  • Odpowiedz
@NieJanek: jestem za ale nie wiem jak to polsat ogarnie żeby w jednym pasmie leciala Awantura o kase i Gra w ciemno. I w dodatku też to popieram, żeby widz przed telewizorem nie wiedział jaka kwota jest w kopercie. Na pewno będzie to ciekawsza forma niż 20 lat temu.
  • Odpowiedz