Aktywne Wpisy

scriptum_nox +56
Jestem jedyną osobą przed trzydziestką, która uważa, że smartfony zepsuły podróżowanie?
Kiedyś człowiek się można było zgubić i trzeba było sobie poradzić. Dzisiaj nawet nie trzeba pamiętać, gdzie się zostawiło auto.
Wygodniej, ale jakoś mniej ciekawie. Kiedy ostatnio widzieliście turystę z mapą?
W sumie niby nikt nie zabrania, no ale jednak...
#podroze #nostalgia #technologia #podrozujzwykopem
Kiedyś człowiek się można było zgubić i trzeba było sobie poradzić. Dzisiaj nawet nie trzeba pamiętać, gdzie się zostawiło auto.
Wygodniej, ale jakoś mniej ciekawie. Kiedy ostatnio widzieliście turystę z mapą?
W sumie niby nikt nie zabrania, no ale jednak...
#podroze #nostalgia #technologia #podrozujzwykopem
źródło: 1000022918
Pobierz
Influ3nD +387
źródło: temp_file5726766711783170725
Pobierz

Widzę, rozmawiam, spotykam się z kobietami i stwierdzam, że im bardziej samowystarczalna kobieta tym mniejsza ma potrzebę angażowania się w poważną relację. Jak dodamy do tego były związek 4+ lat w niedalekiej przeszłości to mamy przepis na kobietę, z którą nie ma szans nic stworzyć. Mam wrażenie, że kobiety tylko w pierwszy dłuższy związek wchodzą z miłości/uczucia, a kolejne potencjalne relacje "na poważnie" to już odgrzewane kotlety. Spróbuj zbudować więź z kobietą, która ma takie nastawienie.
Im bardziej samowystarczalna kobieta tym ma mniej motywacji do związku oraz mniej samorefleksji czy głębszych uczuć lub przemyśleń, bo po prostu nie ma potrzeby pracować nad sobą, bo najgorsze co ją czeka przez brak partnera to wygodne życie singielki.
#zwiazki #rozowepaski #logikarozowychpaskow #tinder #zalesie
Dodatkowo wszystkie chore ideologie powstały w miastach gdzie samce i samice nie mają wystarczająco przestrzeni życiowej, dużych zielonych ogrodów
Feminizm,kukoldyzm, lewactwo, korposwiat,lpgt²,zielonooszłomstwo, komunizm,nazizm,
A na wsiach spokój i dobre ułożone życie.
@PrzyjaznyMireczek: Czyli żadne zagrożenie. Można się rozejść.
Jesteś w związku? Ile masz dzieci?
Owszem, świat się zmienia, ale zabieranie prawa wolności i wyboru połowie społeczeństwa tylko dlatego, że urodziła się nie z tym narządem między nogami po to, żeby reszcie społeczeństwa żyło się lepiej to absurd. Założenie rodziny wciąż wymaga od kobiet często poleganie
@Krolowa_Nauk: w pełni się zgadzam.
Pytanie dlaczego ja jako facet będę siłą zmuszany do wojska albo do pracy do 65 r.ż.
Tylko dlatego, że urodziłem się nie z tym narządem między nogami.
Jestem samowystarczalna i mam męża (jesteśmy razem 14 lat), mimo iż poradziłabym sobie sama w życiu bez żadnych problemów, to bycie w związku jest dla mnie ważne. Bo lepiej się żyje z myślą, że dla kogoś jest się ważnym i ta osoba też jest ważna dla Ciebie.
@H_Moody: jak to robią kobiety? Bo nie pamiętam, aby wychodziły na ulicę żądając niższego wieku emerytalnego albo chcąc znieść pobór dla kobiet.
To się nazywa mieć łeb do interesów.
Albo jak zawołają cię na ćwiczenia wojskowe. Mnie już próbowali, ale nie dałem się.