Wpis z mikrobloga

Jestem za tym, by wzajemnie się poprawiać.

Często mnie poprawiono i dzięki temu pamiętam, często ja kogoś poprawiłem i mam nadzieję, ze ta osoba też sobie to przyswoiła.

Ale można to zrobić inaczej, twój styl, sposób w jaki zareagowałeś, jak się odezwałeś to "Żenua" gorsza niż jego pisownia.

@i_teraz_wchodze_ja_caly_na_bialo: Sposób, a jaki zwracam uwagę, nie ma znaczenia. Niemal zawsze występują próby zdyskredytowania mnie czy zwyzywania, bo śmiałem zwrócić uwagę. Nie ma większego
  • Odpowiedz
Ma to znaczenie, olej to jak ci odpowiadają.

Jak podziękuje za zwrócenie uwagi to oznacza, ze normalny Mirasek i otwarty na nowe wiadomości

A jak zacznie smarkać do ciebie to oznacza, ze debil a jak debil, to nawet zwrócenie uwagi na pisownie nic tu nie pomoże.

Dla takich nie ma ratunku.

@i_teraz_wchodze_ja_caly_na_bialo: Dlaczego
  • Odpowiedz
Mógłbyś mi powiedzieć, że mam olewać syfiarzy, którzy zostawiają butelki pod ławką, na której pili, mimo że niedaleko mają kubeł.

Nie. Nie oleję takich degeneratów, bo ktoś musi pokazywać im, że śmieci pod ławką źle wyglądają. Ktoś musi ich jechać...

I tu, i na mieście; jest tak samo. Dojeżdżam tych, którzy syfią, a część z nich próbuje mi wmówić, że to nie moja sprawa i mogą syfić.

@
  • Odpowiedz
Ale o czym ty mówisz?

Przecież to dwie rózne sprawy

Ja mówię o gościach, którzy agresywnie reagują na twoją poprawkę w ich pisowni

A ty przytaczasz jakieś sytuacje z syfiarzami w parku

Reakcja zawsze powinna być adekwatna do sytuacji

Są sytuacje by olać i sytuacje, by w mordę lać
  • Odpowiedz
Tu mnie wyzywają, bo są po drugiej stronie kabelka

@StaryWedrowiec: Mówisz o ludziach, którzy ci ubliżają w internecie?
Ale czym ty się od nich róznisz?
Przecież ty swoje poprawianie błędów zaczynasz od obrażania ludzi po drugiej stronie kabelka.
Działasz w identyczny sposób, jak prymitywny cham, tyle, ze ty uważasz w swoim mniemaniu ze jesteś lepszy, bo obrażasz w "słusznej sprawie"
Nie ciągnijmy tego tematu, widzę po sposobie twoich wypowiedzi, ze
  • Odpowiedz
@souvlaki: jprdl, czytam na pasku bocznym bez zdjęcia, myślę sobie, o, jakaś nastolatka wygrała życie, otwieram wpis - jest o kocie. WTF. znak czasów.
  • Odpowiedz
Mówisz o ludziach, którzy ci ubliżają w internecie?

Ale czym ty się od nich róznisz?

Przecież ty swoje poprawianie błędów zaczynasz od obrażania ludzi po drugiej stronie kabelka.

Działasz w identyczny sposób, jak prymitywny cham, tyle, ze ty uważasz w swoim mniemaniu ze jesteś lepszy, bo obrażasz w "słusznej sprawie"

Nie ciągnijmy tego tematu, widzę po sposobie twoich wypowiedzi, ze "wiesz swoje" i zaden argument raczej tej postawy nie zmieni.

Spadam
StaryWedrowiec - >Mówisz o ludziach, którzy ci ubliżają w internecie?
Ale czym ty się...
  • Odpowiedz