Aktywne Wpisy

1-1-1-1 +90
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

damian-petrov +201
Chodzenie do pracy to jest rytuał ku chwale szatana tak naprawdę. Każdego dnia trzeba wstać o określonej godzinie, wypić wybraną miksturę z kofeiną lub bez, później jechać do jakiegoś budynku i siedzieć tam ileś godzin, bo jak tego nie zrobisz to coś złego się stanie. I to się zaczyna od szkoły tak naprawdę. W kółko to samo wewnątrz tego zaklętego kręgu. Nikt nikogo nie pyta czy masz na to ochotę. Rytuał musi

źródło: IMG_4248
Pobierzpolaków to trzeba ruch@ć na kapuste ile wejdzie nigdy sie zwierzeta nie nauczą
@sedno_ Tez tak myślę, szczególnie jak Gonciarz również pozwie Kasie w US :)
A cala ta zbiorka moze się obrócic przeciwko niemu. Mark my words :)
Sw. Mikołaj?
Nie spotkałem się, zeby osoba ktora chce walczyc o sprawiedliwosc mowila o tym l, ze zamierza ATAKOWAĆ prawnie oponenta.
To sie nazywa Weaponaizing the law misiek. W USA SLAPPy mają juz przecwiczone.
źródło: 1000036212
PobierzManipulujesz, szczujesz i narzucasz narrację. Ciekawe kim możesz być XD
Albo jest jeszcze inna opcja, ze Grojciarz bredzi bo jie ma pojecia o czym pier doli, i mial na mysli to co piszesz.
Ale to by przedstawialo jego Persreusse w zlym swietle bo by sie okazalo ze bredzi tam bez sensu :).
Jak ktoś mi mowi ze lubi truskawki to
To Mecinski poleciała do sądu z atakiem wyprzedzającym o zakaz zbliżania się. W sądzie będzie musiała się wytłumaczyć dlaczego potrzebny jej taki zakaz skoro Gonciarz jest na zupełnie innym kontynencie. Więc to ona spełnia przesłanki SLAPP.
Cała ta sytuacja tylko daje dodatkowe argumenty Gonciarzowi w zbliżającym się procesie o prawa autorskie. Samo zaoranie level Kasia.
Gonciarz zapowiada ze chce robić SLAPPy - dobrze
Mecinski idzie do sadu gdzie ma takie prawo i z niego korzysta? - zle. Atak wyprzedzający wobec czego? Ilecjuz czasu minelo a sprawy w Japonii nadal nie ma.
Zauwaz ze zapowiedz SLAPPow nastąpiła PO zalozeniu sprawy przez mecinski. Klasyka gatubku na zamęcznie
Gonciarz idzie do sądu z wieloma osobami i wielu krajach, prawo tego nie zabrania.
Co ma sprawa w Japonii do sprawy o p-----c domową w USA? Manipulacja że Hej.
Macinski załatwiła sobie zakaz zbliżania ale pięknie się na
A to, że od miesięcy bezpodstawenie Gonciarz wyzywa mecinski od złodziejek i ze mu ukradła firmę a nawet nie poszedł do sądu aby to rozstrzygnąć. To jest pomawianie a w takiej czestotliowści pomawianie.
Ja rozumiem, ze Polacy w masie z prawem
@sedno_: wkaż gdzie twierdze że jest inaczej? Manipulacja.
#gonciarz