Wpis z mikrobloga

Nie bawię się dobrze. Z desperacji, i nudy zaczynam wariować do tego stopnia, że tworzę konta na tym nudnym portalu dla autystycznych, opóźnionych w rozwoju ameb. Oczywiście podszywam się pod nich, bo gdybym uaktywniła się osobiście zaraz zaczęliby mnie hejtować. Na tinderze nadal sucho, tak samo jak w majtkach. Porażka, a miałam być po tych studiach wielką Panią magister psychologii

#przegryw
storczykwdupie - Nie bawię się dobrze. Z desperacji, i nudy zaczynam wariować do tego...

źródło: W_uk9kpTURBXy82Y2FmMjdiNDk0YjM4Mzg0OGVlNDhiMTQzNmMwOTQyMS5wbmeSlQMACc0Ei80CjpMFzQSwzQKk3gABoTAB

Pobierz
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@storczyk_w_dupie I mają rację, że zaczęli by cię hejtować. Mierzi mnie twoja postawa, dotycząca Świętego tagu. Twoje poczucie bycia kimś lepszym od nas. A jednak tu wychodzisz, to o tobie nie za dobrze świadczy. Może sama jesteś jak to napisałaś autystyczną opóźnianią amebą, Nie akceptujesz tego. Może i nawet nienawidzisz. Dlatego czujesz pogardę do nas. Nie życzę Ci nic złego, ale może znajdziesz sobie inne miejsce w Internecie, albo zaakceptujesz to
  • Odpowiedz