#fusion360 #autodesk Siema, walcze juz od 2 godzin z pewnym szkicem, moje doswiadczenie w 3d to BLENDER, jak mogę zakleić tą dziurę, lub chociaż zmniejszyć jej średnice? przejrzałem juz z 20 tutoriali i nie moge sobie poradzić, to miejsce na 24mm przyciski, ja chce tam miec mniejsze o rozmiarze 12mm
@kwiat_2_0: Po pierwsze to zmień zakładkę z Powierzchnia na Bryła. Jak chcesz najprościej to kliknij na tę powierzchnię i DELETE xD Jak chcesz zmniejszyć rozmiar to dodaj szkic, zrób okrąg o zadanej średnicy i Wyciągnij czy jak to tam się zwie po polsku.
@Sarg @Andr3v Dobra dziękuję minutę po tym jak dodałem zapytanie jakoś fartem mi się udało. Mam nawyki z Blendera i pewnie jeszcze długo potrwa zanim je wytępię, ale nie powiem zabawa przednia w tym fusion :)
j--------e. niedawno pisałam o dobrym dniu i o największym koszmarze jaki mógłby mnie spotkać, czyli spotkanie z dzikami. właśnie widziałam się z trzema wielkimi gnojami. zamarłam chwilowo, ale żyje.
Siema, walcze juz od 2 godzin z pewnym szkicem, moje doswiadczenie w 3d to BLENDER,
jak mogę zakleić tą dziurę, lub chociaż zmniejszyć jej średnice?
przejrzałem juz z 20 tutoriali i nie moge sobie poradzić, to miejsce na 24mm przyciski, ja chce tam miec mniejsze o rozmiarze 12mm
źródło: Zrzut ekranu 2026-04-08 222849
Pobierzźródło: image
PobierzJak chcesz najprościej to kliknij na tę powierzchnię i DELETE xD
Jak chcesz zmniejszyć rozmiar to dodaj szkic, zrób okrąg o zadanej średnicy i Wyciągnij czy jak to tam się zwie po polsku.
Dobra dziękuję minutę po tym jak dodałem zapytanie jakoś fartem mi się udało.
Mam nawyki z Blendera i pewnie jeszcze długo potrwa zanim je wytępię, ale nie powiem zabawa przednia w tym fusion :)