Aktywne Wpisy

wykop +14
Nadchodzą zmiany w Regulaminie Wykopu - stawiamy na lepsze dopasowanie treści i bezpieczeństwo!
Chcemy, aby Wykop stawał się coraz lepszym miejscem do dzielenia się treściami, dlatego aktualizujemy nasz Regulamin. Zmiany wejdą w życie dnia 11 maja 2026 roku. Co się zmienia i dlaczego?
➡ Zakładka „Dla Ciebie”: Oficjalnie wprowadzamy mechanizm, który pomoże Ci odkrywać najciekawsze treści. Algorytm działa w oparciu o Twoje własne wybory (wykopy, zakopy, obserwowane tagi), dzięki czemu Twój feed będzie
Chcemy, aby Wykop stawał się coraz lepszym miejscem do dzielenia się treściami, dlatego aktualizujemy nasz Regulamin. Zmiany wejdą w życie dnia 11 maja 2026 roku. Co się zmienia i dlaczego?
➡ Zakładka „Dla Ciebie”: Oficjalnie wprowadzamy mechanizm, który pomoże Ci odkrywać najciekawsze treści. Algorytm działa w oparciu o Twoje własne wybory (wykopy, zakopy, obserwowane tagi), dzięki czemu Twój feed będzie

Kefir91 +139
Jakbyście jeszcze nie wiedzieli, to Reksin ruszył z posesji z ulicy Piaskowej został odnaleziony.
#fredikamionka #heheszki #humorobrazkowy #analfabetyzm
#fredikamionka #heheszki #humorobrazkowy #analfabetyzm
źródło: image_picker_0ABA9C5C-A774-4093-8637-6A92688DC8F4-40929-0000062248CECA45
Pobierz

źródło: _o_mkysr_400x400
PobierzPasują do Weszło tylko.
@quaz2020 @niemiecki_agent jak pisałem ten OP, wiedziałem, że będzie ten argument. Jakimś cudem reklamy na Weszło są tożsame z reklamami na Kanale Zero (nie wszystkie z Kanału Zero, bo Weszło to mniejszy gracz ofc). Jakim cudem?
no i nie sa tozsame, nie pokrywa sie to 1 do 1
@niemiecki_agent: bardzo rzadko oglądam Kanał Zero, ale mniej więcej wiem kto się tam reklamuje. Podaj JEDEN przykład kto się reklamuje na Weszło, ale nie reklamuje się na Zero. Wtedy przyznam Ci rację
edit: nawet nie zauważyłem, że po Holy weszła Fortuna xdddddddddd