Wpis z mikrobloga

#blackpill #przegryw
Pamietam jak w gimnazjum mialem takiego chlopaka w klasie.Z charakteru byl takim insecure szczurem ktory nadrabiał swoje kompleksy agresja wobec innych,ale jak w skutku jego zachowania dochodzilo do bezposredniego kofliktu to obsrywał zbroje,zawsze uważałem go za frajera.Fizycznie za to byl raczej atrakcyjny, w miare wysoki i nie brzydki.Przechodząc do sedna wpisu,pewnego dnia na samym środku korytarza podszedł do jakieś losowej dziewczyny,zasadzil jej plaskacza w tyłek i rzucił jakiś obleśnym tekstem typu 'hej dupiasta' a ona na to...zaczerwieniła się,pobiegła do swoich koleżanek i zaczeła piszczeć z emocji 'OMG X wlaśnie mnie klepnął w tyłek,myślicie że mu się podobam?'.
xd,wtedy juz zrozumialem ile jest warte to normickie p---------e o dobrym wnętrzu oraz co kieruje kobietami,zakładam że gdybym ja zrobił coś podobnego natychmiast zostałby powiadomiony dyrektor i pewnie miałbym sprawę o molestowanie, NATURA
wilk633 - #blackpill #przegryw
Pamietam jak w gimnazjum mialem takiego chlopaka w kla...

źródło: 1775502749961794

Pobierz
  • 4
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@wilk633: W szkołach często tak jest że silniejsze samce pokazują swoją dominację klepiąc dziewczynę w dvpe czy całując ją na korytarzu a słabsze osobniki tylko patrzą i mogą o tym marzyć i rozbudowywać swoją frustrację. Ludzie mało się różnią od innych organizmów w takich sprawach. Zawsze słabszy zostaje odepchnięty na bok aby ustąpić miejsca temu silnemu. Die Nathuram
  • Odpowiedz
  • 5
@Netanstachu: on nawet nie byl 'silniejszy' w tradycyjnym tego słowa znaczeniu,bo czesto ze mną zaczynał i za to dostawał,tyle ze tak mu sie wylosowalo w wygladzie i tyle.Teraz jest pewnie jescze gorszym toksykiem,taki odpowieknik bipolarnej julki.
  • Odpowiedz