Aktywne Wpisy
retromirek +412
W ciągu zaledwie kilku lat pochowałem całą swoją najbliższą rodzinę. Zostałem na świecie zupełnie sam, mając pod opieką dorastające dziecko. Robię za ojca, matkę i tarczę ochronną.
Po drugiej stronie mam byłą żonę, której jedynym celem życiowym stało się zniszczenie mnie psychicznie, finansowo i zdeptanie spokoju naszego dziecka. Od lat toczę wykańczającą walkę z patologią systemu, złośliwością urzędników i kłamstwami. Ex zdołała zmanipulować i przeciągnąć na swoją stronę resztki mojej dalszej rodziny, robiąc
Po drugiej stronie mam byłą żonę, której jedynym celem życiowym stało się zniszczenie mnie psychicznie, finansowo i zdeptanie spokoju naszego dziecka. Od lat toczę wykańczającą walkę z patologią systemu, złośliwością urzędników i kłamstwami. Ex zdołała zmanipulować i przeciągnąć na swoją stronę resztki mojej dalszej rodziny, robiąc

moll +41
Hit niejednych urodzin w latach dziewięćdziesiątych, a tak mnie nostalgia naszła
#kuchniamoll #gotujzwykopem
#kuchniamoll #gotujzwykopem
źródło: 1000020197
Pobierz

Pamietam jak w gimnazjum mialem takiego chlopaka w klasie.Z charakteru byl takim insecure szczurem ktory nadrabiał swoje kompleksy agresja wobec innych,ale jak w skutku jego zachowania dochodzilo do bezposredniego kofliktu to obsrywał zbroje,zawsze uważałem go za frajera.Fizycznie za to byl raczej atrakcyjny, w miare wysoki i nie brzydki.Przechodząc do sedna wpisu,pewnego dnia na samym środku korytarza podszedł do jakieś losowej dziewczyny,zasadzil jej plaskacza w tyłek i rzucił jakiś obleśnym tekstem typu 'hej dupiasta' a ona na to...zaczerwieniła się,pobiegła do swoich koleżanek i zaczeła piszczeć z emocji 'OMG X wlaśnie mnie klepnął w tyłek,myślicie że mu się podobam?'.
xd,wtedy juz zrozumialem ile jest warte to normickie p---------e o dobrym wnętrzu oraz co kieruje kobietami,zakładam że gdybym ja zrobił coś podobnego natychmiast zostałby powiadomiony dyrektor i pewnie miałbym sprawę o molestowanie, NATURA
źródło: 1775502749961794
Pobierz