Wpis z mikrobloga

• 41
@del_pielo: nie znam historii o dziadku Tuska bo mam w------e jak każdy zdrowy człowiek w to kim byli przodkowie danej osoby.

Ale ja bym cię prosił, są jakieś źródła rewelacji że tuskowy dziadek n---------ł Polaków i był zapatrzony w hitleryzm? Bo zdajesz się coś wiedzieć, więc kto inny jak ty mógłby podać konkretnie gdzie się można douczyć
  • Odpowiedz
@del_pielo że ten spin Kurskiego (gdzie za to Lech Kaczyński W-----Ł go z szefostwa jego kampanii prezydenckiej) będzie żył już 21 lat to się nie spodziewałem. Pisowcy to inny stan umysłu.
  • Odpowiedz
@darek4099: Opis z obrazka jest do poprawy i to zaraz. "Wnuk komunistycznego ubeka, który zaszczuł niewinne dziecko na śmierć" sugeruje, że zaszczuł jego dziadek, a nie ta pisowska kanalia.
  • Odpowiedz
xD siłą

@del_pielo: A czym? Lepiej poczytaj, ilu Polaków wcielono do Wehrmachtu i co im (i ich rodzinom) groziło za odmowę służby w nim. W pewnym okresie było ich tam więcej niż w Polskich Siłach Zbrojnych. No ale tak, dla Ciebie pewnie każdy Polak, który trafił do Wehrmachtu, był ochotnikiem XD
  • Odpowiedz