Aktywne Wpisy

thisguy1 +1
#gielda ile pieniędzy z wypłaty przeznaczacie na inwestycje, a ile na swoje 'zachcianki' (czyt. rzeczy do hobby/komfortu, które nie są niezbędne typu nowa konsola, słuchawki, wakacje, inne fanaberie)? Zauważyłem, że ciężko mi ostatnio znaleźć balans pomiędzy czerpaniem przyjemności z życia, a oszczędzaniem i inwestowaniem.
#igrzyskabebzonow v8, 4 tydzien za nami
jest ciut lepiej niz w tygodniu trzecim ale nadal jestescie banda niewdziecznych z-------h grubasow i c---a chudniecie
W tym tygodniu zrzuciliśmy wspólnie: 40.41 kg, malo ale wieej niz tydzien temu , w sumie juz jest 284,46 kg
TOP zawodnicy igrzysk (masa w kg - ranking ogólny):
1. @pyszniarz - 8.90
jest ciut lepiej niz w tygodniu trzecim ale nadal jestescie banda niewdziecznych z-------h grubasow i c---a chudniecie
W tym tygodniu zrzuciliśmy wspólnie: 40.41 kg, malo ale wieej niz tydzien temu , w sumie juz jest 284,46 kg
TOP zawodnicy igrzysk (masa w kg - ranking ogólny):
1. @pyszniarz - 8.90
źródło: tygodnik 1.2026
Pobierz

#wojna #ukraina #rosja #samochody
źródło: images
Pobierz@JemKredki1983: To nie jest absolutnie żaden ''kwik dzbanów''. Jeśli twój kraj jest w trakcie trwania wojny i prowadzisz pewną narrację na całym świecie i zbiórki na pomoc podczas gdy do twojego kraju przyjeżdżają kolejne nowe auta często luksusowe to ludzie od których wymaga się tej pomocy mają prawo się wkurzyć i mieć poczucie, że ktoś robi z nich idiotów.
@s-a-m: Do czasu zakończenia wojny powinni zakazać handlu samochodami na terenie całego kraju żeby Polakom nie było przykro xDD
@Cztero0404 ten sam tok rozumowania co skrejne lewactwo, które chce rozkraść majątek miliarderów w celu zakończenia ubóstwa.
@s-a-m: Sram na twoich przedsiębiorców. No właśnie każdego dnia nie mają tam co jeść i pić a ich obywatele zamiast pomóc tym ludziom importują w hurtowych ilościach nowe samochody do kraju.
@Nusantara: I widzisz. Totalnie nie i przestań razem z innymi robić jakieś fikołki w końcu. Nikt nie mowi o zakazaniu, ale jeśli bardzo dużo luksusowych aut rejestruje się w kraju gdzie jest wojna to coś tu jest nie tak jednak.
@Cztero0404: No i co konkretnie jest nie tak? Nawet jedna bogata osoba może zakupić wiele luksusowych aut, a właśnie najbogatszym najłatwiej jest uniknąć kosztów wojny i zachować majątek. Jakby to było u nas, to ja czy ty byśmy zdychali w okopach, a bogacze również by sobie poradzili - i też kombinowali,
kierunek i kraj gdzie właściwie to zdjęcie zrobiono też nieokreślony, ważne że pożyteczni idioci pulsują
@1-1-1-1: Mnie bardziej zastanawia to, że prawie wszyscy próbują wmówić ludziom, że jak ci widzą pewne rzeczy i mówią hej! coś mi się tu nie zgadza to próbują twierdzić, że ktoś na pewno zazdrości xD Jakiś czas temu mi pisali, że jestem ruską onucą