Aktywne Wpisy

Ale ja jestem z-----y. Kolejny dzień zmarnowałem na przeglądaniu laptopów i kompów. Po co ja to robię. Niby chcę kupić, ale nie chcę. Zawsze się trafia na jakąś negatywną opinię i wszystko od nowa. I tak od paru godzin. Od początku kwietnia. :| Wpadłem w jakiś kompulsywny ciąg.

baemaj +11

A tu reżim stchórzył...ehhh. I jeszcze Trump się na to zgodził, zawiodłem się, sądziłem że będzie bombił dalej aż do całkowitego zaorania reżimu.
Niestety....a były takie dobre zdjęcia i filmy do kawy.
#iran #usa
Najpierw pomarańczowy coś bredził o zagładzie cywilizacji, potem zaś jednostronnie ogłosił 37 zwycięstwo i zawieszenie broni. Ogłosił też, że Iran poszedł na ogromne ustępstwa czyli status quo ante bellum (dokładnie to, co było przed wojną).
Ajatollahowie nie mogli się nawet na nic zgodzić, bo wczoraj zerwali wszystkie kanały komunikacji z USA.
Pomarańczowy
@thorgoth stchórzyli, stchórzyli, wcześniej go wyśmiewali a tu nagle zgodzili się tuż przed końcem ultimatum
poproszę o źródło tych rewelacji
@hansschrodinger: Pakistan tak powiedział?
No nie wiem, mimo całej mojej niechęci i pogardy dla ajatollahów, cała ta wojna wygląda jak delirium pijanego
@thorgoth: łatwo ci mówić, ty nie byłeś na wyspie i nie gwałciłeś dzieci
https://wiadomosci.wp.pl/jak-iran-osiagnal-rozejm-z-trumpem-kluczowa-rola-chameneiego-7273004544190688a
@hansschrodinger: pół internetu o tym huczy a ja mam ci źródło podawać ?
co ja zrobię że jesteś ślepy i nie widzisz tej propagndy, za to widzisz że usa zgodziło się na warunki iranu, cuda panie, cuda ( ͡° ͜ʖ ͡°)