Aktywne Wpisy

Qurvinox +29
Jak mogę zutylizować a-----l?
Mam w mieszkaniu ze 30litrów różnych w----y, wódek, win itp itd, które się uzbierało przez kilka lat z prezentów, a tego nie pije
Wylać raczej takiej ilości do kanalizacji nie można, więc do jakiś baniaków i na pszok?
Mam w mieszkaniu ze 30litrów różnych w----y, wódek, win itp itd, które się uzbierało przez kilka lat z prezentów, a tego nie pije
Wylać raczej takiej ilości do kanalizacji nie można, więc do jakiś baniaków i na pszok?

ChlopoRobotnik2137 +168
Udało się dojść , zrobiłem dziś 55,56 km. Jestem w makdolca przy autostradzie , jest 21:43 i nie wiem gdzie będę spać . Chyba w jakie krzaki pójdę bo gdzie indziej . Już zimno się zrobiło no i teraz czuję te km w ciele .
To moje zamówienie , wziąłem deala z
- mc double
- 4 nugetsy
- małe frytki
To moje zamówienie , wziąłem deala z
- mc double
- 4 nugetsy
- małe frytki
źródło: image_picker_B2EFBFC7-244C-43F1-83D2-9C1E71D46DF6-41203-000004A148A90AD4
Pobierz

#iran #usa #izrael #wojna #trump
@Aster1981: Jak inaczej nazwiesz uznanie międzynarodowe opłat za Ormuz? Wielkim zwycięstwem zachodniego świata?
Nawet Saudowie się nie wybronią bo po drugiej stronie mają Huti którzy będą ich trzymać za jaja jak będą chcieli eksportować ropę przez Suez lub Bab al mandab
@NaczelnyWoody: to logistycznie to samo (punkty na tej samej drodze wodnej)
@NaczelnyWoody: hahaha, nic śmieszniejszego już dziś nie przeczytam xDDD
Tego Iranu bez lotnictwa, marynarki i bez dotychczasowego przywódcy i jego rodziny? xD
Tego Iranu na którego terytorium USA zrobiło sobie bazę tymczasową w poszukiwaniu pilotów? xD
Tego Iranu, który groził wszystkim państwom dookoła, a jak USA poderwało bombowce strategiczne to szybko
@PanAlbert: Poprawione za ciebie.
źródło: image
Pobierz@Micro-Jet: Moim przekazem jest: "Gdyby mogli, nie zawieszaliby broni".
- nie potrzebuja marynarki do kontroli ciesniny, przywodca jest bardziej radykalny od poprzedniego.
- zrobilo sobie lotnisko i stracilo w jeden dzien sprzetu za kilkaset milionow. Potem zrobili fake news o super misji ratunkowej, przeciez to byl wjazd po uran ktory sie nie udal. Usa jest znane z mitomanii o swoich sluzbach.
- zawieszenie broni na podstawie 10 pkt iranu, glupcze, dostali to czego chcieli.
- przeciez usa przegralo
@Micro-Jet: Jeśli to jest Twoje logiczne rozumowanie to nie zazdroszczę xD
Iran ma drony i mógłby jeszcze nimi szachować CYWILNE tankowce, ale USA zagroziło, że rozpocznie operację lądową z zajęciem kluczowych wysepek i zniszczeniem elektrowni i mostów. Iran wie, że to koniec zabawy, nie miałby możliwości atakować bezbronnych tankowców,
@PanAlbert: Miałby, bo zniszczenie mostów i elkektrowni nie rozwiązuje problemu ani dronów, ani tym bardziej zwykłej lufowej artylerii.