Wpis z mikrobloga

https://wykop.pl/link/7923123/lewa-strona-wykopu-sie-juz-nawet-nie-kryje-z-tym-ze-ma-wplywy-u-moderacji

Zaostrzająca się cenzura to preludium upadku każdego reżimu.

Pozwolę sobie zawołać kilku pierwszych wymoderowanych (z pierwszych dwóch stron sortując od najlepszych):
@janikomuniewierzeacozdopieroniemcom
@EmilioEstevez
@LayJay
@kannabis
@deafpool
@Hwanin
@ochucki
@Sztu3ka
@CR07TN
@PolakRodakAfrykaner
@Rudz1elec
@MagicznyWieszak
@sauron-saga
@pontex
@YebakaLesny
@MlawomirSentzen
@Vort
@SojakZeScatu
@BigCo
@Hasselblad
@ruthless95
@Anticaralho
@BaNaJaGa
@Wihajster90
@BelkaBec
@extraordinary_seaman

Pana @denazyfikacja to już nawet nie wołam (nie muszę nawet sprawdzać, żeby wiedzieć, że śpi słodko aniołek).

#afera #zboze #elfy #serwerownia #bekazpodludzi #bekazmoderacji #komunizm #cenzura #bekazlewactwa
  • 42
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 21
@Placi: Czemu kłamiesz? Te wpisy nie zostały wymoderowane za wyzywanie.
Idąc twoją logiką powinienem ci teraz usunąć wpis za kłamstwo. Wtedy byś krzyczał o złej cenzurze i że to wyjątkowa sytuacja i że wam komunistom takie wpisy się po prostu należą one one one.
  • Odpowiedz
@MarciNo75: Ależ się chlew zrobił z tego portalu, jest znacznie gorzej niż kilka lat temu. Wróciłem po długiej przerwie z nadzieją, że może coś tu się zmieniło na lepsze, ale niestety jest dramat i nie ma już tu czego szukać.

Należy podkreślić, że Wykopowi łeb ukręcono celowo i świadomie, podejrzewam, że poszły grube pieniądze pod stołem (dotacje xD), bo portal miał zbyt duże zasięgi i za dużo świadomych ludzi tu
  • Odpowiedz
@Wihajster90: wspaniała teoria, taka bez sensu, no ale przecież Ty pewnie zaliczasz się pewnie do tej grupy świadomych, co wyłączyli TV i włączyli myślenie - tam zawsze fajne teorie w obiegu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
  • 13
@YebakaLesny: Spory polityczne są ok tak długo jak obrażają częśc prawicową społeczeństwa, wiarę katolicką itp. Jak wytykasz tuskowi kolejne kłamstwo to łamiesz regulamin. Czego nie rozumiesz prawaku?
Swoją drogą, oni są bezczelni.
  • Odpowiedz
@MarciNo75: Skasowali mój wpis o ich cenzurze bo za dużo plusów dostawal i lewicowe boty nie nadążyły minusować... Wycenzurowali mnie jak komuniści w PRL.. wykop sprzyja lewackiej ideologii i pytanie czy ktoś im za to płaci czy z własnej głupoty?
  • Odpowiedz