Aktywne Wpisy

cinu4 +404
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

lubie-sernik +34
Trzy miesiące temu rozstałem się z różową po 13 latach związku.
Na początku to mega przeżywałem. Źle mi było samemu, nie mogłem się przyzwyczaić, że jestem sam. Bałem się co będzie dalej.
Po trzech miesiącach uważam, że rozstanie to była najlepsza decyzja w moim życiu...
Jak
Na początku to mega przeżywałem. Źle mi było samemu, nie mogłem się przyzwyczaić, że jestem sam. Bałem się co będzie dalej.
Po trzech miesiącach uważam, że rozstanie to była najlepsza decyzja w moim życiu...
Jak

God bless america ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#iran
źródło: obraz
Pobierz@FelariPumpura: żeby Trump mógł robić siano, to najpierw musi znaleźć prawicowych durniów którzy na niego zagłosują.
Myślenie, że prawica to durnie a lewica to same profesory to pułapka intelektualna ukazujące brak obiektywizmu i dystansu. Gwarantuje Ci, że prawicowcy myślą tak samo o lewicowcach a finalnie zyskuje establiszment polityczny
źródło: 1000015872
Pobierz@rastafari85: Co prawda przepalono kilkadziesiat miliardow dolarow i oprózniono magazyny kluczowego uzbrojenia ale przynajmniej Iran zostal zmotywowany do budowy atomowki a w dodatku dowiedzial sie jak uzywac swojej nowej broni - pieknej, zawsze mokrej i ciasnej ciesninki.
@FelariPumpura: Staram się tak nie myśleć, próbuje rozmawiać z osobami które mają inne poglądy od moich. Ale jak wciąż widzę obronę irracjonalnych , niebezpiecznych zachowań Trumpa, brak autorefleksji z jego poczynań to jak to inaczej nazwać? Jak nazwać prawicową obrone Orbana? Doszedłem do wniosku że takie zachowanie wynika właśnie z prawicowego konserwatyzmu
https://youtu.be/2gjpiuYJCXk?si=Iie9rSCcoeU12l9A&t=3
Komentarz usunięty przez moderatora
Z wpływem social mediow zgodzę się w 100%, kiedyś jak byłeś idiotą wizjonerem to wiedziała o tym garstka, teraz idiotyzm się grupuje i napędza w szaleństwie i chcąc nie chcąc wpływa na
Merytoryka, dane, fakty, argumenty i szerokie spojrzenie nie istnieja. Zamiast tego jest plemienna bezsensowna n-----------a.