Aktywne Wpisy

DrTRAPH0USE +394

MrPawlo112 +31
Dla mnie to co najmniej dziwne, nigdy matka mnie na smyczy nie prowadziła.
źródło: 1000014498
PobierzSkopiuj link
Skopiuj link

źródło: 1000014498
PobierzRegulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
Marzę o czasach gdy Sikorski z żoną zostaliby parą prezydencką. Byłbym wtedy patriotą dumnym z tego kraju.
#usa #iran #wojna #trump #sikorski #neuropa #bekazprawakow #polityka
źródło: 4363
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
@Clefairy: Żona pracuje w gazecie gdzie taki Epstein był brany w obronę cały czas bo właścicielka to sobie z nim ziomkowała. Oczywiście pochodzenie nieprzypadkowe. Sikorski i jego żona to raczej nie jest przykład do naśladowania. Warto mieć w głowie jakie środowiska ich stworzyły.
Te wasze argumenty są k---a tak głupie...
A skoro Orbana popiera Trump to i prawaki w Polsce (w tym najlepszy prezydent wśród kiboli - Nawrocki)
https://x.com/FurkanGozukara/status/2041144396247138641
źródło: image
PobierzŻona Sikorskiego pracująca w jednym z największych miesięczników na rynku prasowym czyli the Atlantic jest be, bo ktoś tam gdzieś tam z szefostwa znał kiedyś Epsteina!
Trump ruchajacy dzieci na wyspie Epsteina i dosłownie trzymającym się z nim przez wiele lat na co jest mnóstwo dowodów - NIE OBRAZAJ PREZYDENTA USA LEWAKU! DONALD TRUMP DONALD TRUMP!
źródło: 4368
PobierzPopierał tortury w naszym kraju i mówił, że nie ma co się nad torturowanymi użalać. Poza tym źle, że się o tym dowiedzieliśmy i lepiej jakbyśmy o tym nie wiedzieli.
Zwykły psychopata
Marzę o tym, żeby na widok prezydenta USA odetchnąć z ulgą i pomyśleć, że jestem bezpieczny ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Clefairy: Tak pamiętam, wtedy gdy Lewica uważała Putina za przyjaciela, ah ten czas tak szybko leci...