Aktywne Wpisy

Lardor +131
Wstaje rano wychodzę z klatki a tu mam taki widok xddddd #krakow oczywiście ładuje wszystkie i dziś jadą do lamusowni na makulaturę właśnie tam dziś się wybierałem
źródło: 1000091710
Pobierz
michalxd21 +295
Dzisiaj różowa ma zdjęcie gipsu, a że ma wizytę u innej doktor w innej części miasta w południe to poprosiliśmy o maksymalnie wczesną wizytę. No to wpisali nas na sam początek, na 8:00. Byliśmy oczywiście 7:30 bo trzeba się zarejestrować i czekamy. Czekamy, czekamy, nikt nie wchodzi nikt nie wychodzi. Księciunio dopiero o 8:35 pojawił się w gabinecie XD ale potem wina rejestracji czy pacjentów że dużo roboty.
#lekarz100k #
#lekarz100k #

#gravel #rower
@Anhed: A jaki napęd masz w HT? Pewnie jeszcze większa kaseta. W nim ci nie brakuje?
Generalnie jeśli możesz wypożyczyć rower który masz zamiar kupić albo z takim samym napędem to to bardzo dobry pomysł.
A co do przerzutki to hak sprawdzałeś? W mtbku miałem z tym problem, próbowałem go prostować ale ciągle coś było nie tak i w końcu się wkurzyłem, wsadziłem nowy hak
@Anhed: jak wolisz, ja stwierdziłem że te oryginalne jakbym złapał kapcia w lesie to nie naprawie sam tak to wszystko ciasno siedzi. Przynajmniej taśmę w środku bym wywalił i dał inną żeby móc samemu sobie poradzić. Podobne opinie latały na facebooku że ludzie się popłakali a nie zdjęli opone z obręczy - mimo dobrych łyżek
Co do haka to samemu bez przyrządu do prostowania i tak tego nie sprawdzi a przyrząd jest droższy niż sam hak xD
Komentarz usunięty przez autora