Przypominam, żeby pompować Cebe. Jeżeli ktoś ma rozkręcić to uniwersum, to tylko pan Bartek. Cel 100k wyświetleń na miesiąc na kanale Cebe Cebe. Nie pytaj się, co Uniwersum może zrobić dla ciebie, zapytaj, co ty możesz zrobić dla Uniwersum.
@NAZWATYMCZASOWA: co ja mogę zrobić dla uniwersum? Po prostu nie oglądać tego, to przyspieszy ich pójście do normalnej uczciwej pracy (żebractwo nie jest praca - nawet to internetowe)
@NAZWATYMCZASOWA: Fajnie byłoby ze strony Prezesa Pieczarki zaprosić Łoniaka do siebie i zrobić wspólny lajw przy suto zastawionym stole i sporej ilości napojów wyskokowych. Jak wiemy Łoniak po alko jest samcem alfa i taki lajwik mógłby przynieść sporą oglądalność, kiedy jeden drugiemu tłumaczyłby kto jest aktualnie lepszym twórcą internetowym i kto ma atrakcyjniejszą utrzymankę ( ͡°͜ʖ͡°)
@NAZWATYMCZASOWA: ja tylko pana prezesa Adama Lucjana szanuje i oglądam, klapkiem i łoniakiem gardzę, a waldi i mumin to postacie humorystyczne i od czasu do czasu obejrzę ich live.
Nie pytaj się, co Uniwersum może zrobić dla ciebie, zapytaj, co ty możesz zrobić dla Uniwersum.
#raportzpanstwasrodka #cebecebe
źródło: Gemini_Generated_Image_q1i9vzq1i9vzq1i9
Pobierzźródło: Zrzut ekranu_20260407_205037
Pobierz@NAZWATYMCZASOWA: moze billy mandzaro by nagrał filmek, ale uporczywie nie chce, a cebe go wyzywa od petów