Wpis z mikrobloga

#hulajnogaelektryczna #xiaomi #kiciochpyta #niebieskiepaski #wykop #hulajnoga

Mam xiaomi scooter elite, czy jest jakaś opcja odblokować ją na 25/30km/h? ale na takiej zasadzie że w razie kontroli zablokuje to 1 przyciskiem? (rozumiem że policja może zmieniać tryby jazdy)

Chodzi o to że mam płaską drogę gdzie nic nie jeździ i po prostu te 20km/h to trochę wolno jak dojadę do miasta to zmieniam sobie na 15km/h i jest elegancko (więcej nie trzeba).

Wszyscy wiemy jak jest podczas kontroli, że ich raczej g---o będzie interesowało czy jeżdżę te 25/30km/h gdzie nikogo nie ma.

ktoś coś?
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@PiersiowkaPelnaZiol: ona max 33 pojedzie, ustaw 30
nie wiem jak policant sprawdzi czy jedzie 20 czy 30.... poprostu nie wiem, mandat "na oko"? xd

nie spowoduje zapłonu, ona ma wystarczający zapas mocy a manetka domyślnie ma algorytm sterowania prędkością nie mocą
dopiero przy niskim napięciu wzrasta pobór prądu który może do czegoś doprowadizć ale tam są średnie ogniwa - przy niskim naładowaniu same z siebie oddają mniej prądów
xiaomi to
  • Odpowiedz
nie wiem jak policant sprawdzi czy jedzie 20 czy 30.... poprostu nie wiem, mandat "na oko"? xd

@eSUBA94: normalnie mają rolki.

Ja to nawet bym ją ubezpieczył i jeździł po ulicy ( jest światło stop, kierunki), ale no się nie da ;/

Wiem że zmienili prawo przez dzbanów którzy p----------i po 60km/h ścieżkami itp, no ale ja to już na tych boltowych ponad 2k km zrobiłem :D
PiersiowkaPelnaZiol - >nie wiem jak policant sprawdzi czy jedzie 20 czy 30.... popros...

źródło: Polizei_NWR_Bonn_kontrola4

Pobierz
  • Odpowiedz