Aktywne Wpisy

kris006 +436
Ja już mordeczki na dworcu, lecę do Warszawy, ziomek co go nie widziałem lat tysiąc, ma mi nawinąć robotę w gastro, a Polska B wymiera i lepiej nie będzie, trza uciekać. Trzymajcie kciuki
źródło: 1000028860
Pobierz
nervous_breakdown +139
W natłoku codziennych kataklizmów, konfliktów i mrocznych prognoz często umykają nam dobre wiadomości
źródło: 1000141342
Pobierz

Mam xiaomi scooter elite, czy jest jakaś opcja odblokować ją na 25/30km/h? ale na takiej zasadzie że w razie kontroli zablokuje to 1 przyciskiem? (rozumiem że policja może zmieniać tryby jazdy)
Chodzi o to że mam płaską drogę gdzie nic nie jeździ i po prostu te 20km/h to trochę wolno jak dojadę do miasta to zmieniam sobie na 15km/h i jest elegancko (więcej nie trzeba).
Wszyscy wiemy jak jest podczas kontroli, że ich raczej g---o będzie interesowało czy jeżdżę te 25/30km/h gdzie nikogo nie ma.
ktoś coś?
przed wgraniem masz tam konfigurator, wpisz w sklepie słowo m365
https://www.elektroda.pl/rtvforum/topic4156169.html#gallery-2
Tu nie mam problemu, po prostu w razie kontroli chciałbym mieć wyłącznik (ta hulajnoga tego nie
nie wiem jak policant sprawdzi czy jedzie 20 czy 30.... poprostu nie wiem, mandat "na oko"? xd
nie spowoduje zapłonu, ona ma wystarczający zapas mocy a manetka domyślnie ma algorytm sterowania prędkością nie mocą
dopiero przy niskim napięciu wzrasta pobór prądu który może do czegoś doprowadizć ale tam są średnie ogniwa - przy niskim naładowaniu same z siebie oddają mniej prądów
xiaomi to
@eSUBA94: normalnie mają rolki.
Ja to nawet bym ją ubezpieczył i jeździł po ulicy ( jest światło stop, kierunki), ale no się nie da ;/
Wiem że zmienili prawo przez dzbanów którzy p----------i po 60km/h ścieżkami itp, no ale ja to już na tych boltowych ponad 2k km zrobiłem :D
źródło: Polizei_NWR_Bonn_kontrola4
Pobierzte rowerki DYU co na fotce to stare konstrukcje, jak są stare typu 2021 to możesz jeździć bo prawo nie działa wstecz