Wpis z mikrobloga

@KosmicznyBarszcz: z jednej strony małpa z brzytwą usa i iSRAel i groźba globalnej recesji a z drugiej ta idiotka i wyprowadzanie całych kontenerów kasy z budżetu i zadłużanie świata drukowanym papierem i pewnie inne wojny bo przecież jakąś muszą toczyć bo by chorzy byli. Nie wiem co gorsze.
  • Odpowiedz
w sumie już nawet nie pamiętam jakie były największe argumenty przeciw Kamali

@ggs-hg: @Diamond-kun @KosmicznyBarszcz W sumie argument, że nie było prawyborów u Demokratów był obiektywnie słuszny przeciwko niej. Choćby z tego powodu, że w poprzednich prawyborach nie zmieściła się w pierwszej dziesiątce i zwyczajnie mieli lepszych kandydatów niż ona.
  • Odpowiedz
Ale wiecie, mogło być gorzej, to mogła być demokratka, w dodatku czarna, w dodatku baba..!

@KosmicznyBarszcz: Gdyby miała jakikolwiek plan poza "głosujcie na mnie, bo jestem KOBIETOM" to by wygrała.
  • Odpowiedz
@KosmicznyBarszcz: no tak w końcu Demokraci są znani z tego że obecnie krytykują Izrael i mówią ze wcale by nie dołączyli od ich wojny XD lewactwo do końca odkleiło i zapomniało że to nie USA wywołało tą wojnę tylko ich mocodawcy ale wygodnie zrzucić winę na jednego człowieka XD
  • Odpowiedz