Aktywne Wpisy
champolski +15
Tak w 1969 roku węgierski Lehel reklamował swoje lodówki. Wówczas był to symbol domowego luksusu w socjalistycznych Węgrzech. Prestiżowy sprzęt, a nie jakaś "buda do chłodzenia" ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#reklama #ciekawostki #wegry
#reklama #ciekawostki #wegry
źródło: HIZwYcbXEAAlOT_
Pobierz
annlupin +38
wszyscy śpiom to nikt nie zobaczy nom
źródło: annlupin009876
Pobierz

Pojechałem se w jedną stronę do pana weterynarza Uberem, się pytam ziomeczka czy będzie problem, bo kotka psotka, a ten że luzik arbuzik i dostał później tipa za piątala. Co się cholera owyła po drodze to aż żal mi ziomka xD
Dostała cztery zastrzyki i termometr do d... ale o dziwo na spokojnie wszystko.
Problem był z drogą powrotną, bo nie było Ubera i musiałem wracać z nią przez całe miasto xD Po drodze kupiłem jej ten transporter i... musiałem ją i tak nieść na rękach, bo aż do krwi drapała ten transporter xD
Ludzie dookoła to aż w śmiech, bo idzie łysy typ, dwa metry wzrostu i całuje kotka w nosek, żeby się uspokoiła xD
#koty #pokazkota #kotkastokrotka
źródło: 1000015867
PobierzGdzie wady xD
@Famine: nie ufaj łysemu, bo może być rudy ( ͡º ͜ʖ͡º)
@Mega_Smieszek: wielkie 5 dla Kotki Psotki !
Co do ludzi pozdrawia prawie 100kg nie koniecznie tkanki tłuszczowej zawsze na łyso w dresach spacerujący z groźnym 9kg psem zaczepno obronnym który zaczepia i trzeba jej bronić ^^
@Mega_Smieszek: to Ci powiem, że niosłem w transporterach od z-------a kotów (nawet dzikich i takich, które chciały mnie z-----ć) i o ile czasami może być problem z włożeniem futrzaka do środka, to już w środku zawsze siedziały spokojnie. Diagnoza (doktorat robiony na uczelni chłopskiego rozmu): trafiłeś na wariatkę.
(づ•﹏•)づ♥
Kotce Stokrotce może się poprawi i minka zasmucona zmieni.🤞
A i tak zanim udało się ją tam zapakować to tak mi się wczepiła w klatę że nie chciała puścić i wyrwała mi kawałek skóry aż mi blizna została ¯\(ツ)/¯
źródło: torba-iniekcyjna-dla-kota-komfort-i-bezpieczenstwo-46x24cm-czarny-kot-pielegnacja-330
Pobierzźródło: big_human_loves_smol_cat
Pobierz@Mega_Smieszek: Wygryzanie sierści może być objawem alergii pokarmowej. Obserwuj czy nie ma łysych placków. A na odkłaczanie polecam pastę słodową Miamor (na Amazonie najtaniej).