Wpis z mikrobloga

Czemu ludzie robią ta sałatkę? Przecież to mdłe, obrzydliwe i całkowicie niesmaczne. Ktoś je to z przyjemnością? Dosłownie to jest najgorsze danie polskiej świątecznej kuchni i ciężko mi wyobrazic sobie coś co to g---o przebija #gotujzwykopem #jedzwykopem
Holetoanother_universe - Czemu ludzie robią ta sałatkę? Przecież to mdłe, obrzydliwe ...

źródło: 1000007009

Pobierz

czy lubisz sałatkę jarzynową?

• uwielbiam <3 48.8% (519)
  • może być :| 29.4% (313)
  • nienawidzę :(( 21.8% (232)

Oddanych głosów: 1064

• 66
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Hole_to_another_universe: można ją zrobić dobrze, jak moja mama. Można też do d--y jak moja teściowa. Jem to potem na siłę, bo mi szkoda żonie i teściowej przykrość robić. One wiedzą, że lubię, a dla nich sałatka jest sałatka i przecież nie powiem im, że owszem, lubię, ale tylko od mojej mamy.
  • Odpowiedz
@Hole_to_another_universe: Ja tam sobie zawsze doprawiam wtedy jest git. Podstawa to dodać dużo płatków chili, żeby to miało smak ostry. Majonez kielecki, dla kwaśnego, marchew dla słodkiego, brakuje jeszcze tylko gorzkiego i umami ale ten można pominąć.

Wiadomo o soli nie trzeba pisać, jak ktoś nie je wcale to niech nie je nic innego też i nie narzeka na brak smaku jak lubi jeść karton namoczony w wodzie.
  • Odpowiedz