Aktywne Wpisy

XDD dość
co ja czytam właśnie za obrazek z newsem
Toc to by był materiał na serial z 5 sezonami 9.7/10 Na imbd
Jakaś typiarka se łapała typiary z wyrokami za p-----c domową, bo "skoro lubiły n---------ć męża to chce popatrzyć jak się biją"
A później *zmuszała* je do walk w podziemnych walkach czy tam "fight clubach" xD
co ja czytam właśnie za obrazek z newsem
Toc to by był materiał na serial z 5 sezonami 9.7/10 Na imbd
Jakaś typiarka se łapała typiary z wyrokami za p-----c domową, bo "skoro lubiły n---------ć męża to chce popatrzyć jak się biją"
A później *zmuszała* je do walk w podziemnych walkach czy tam "fight clubach" xD
źródło: 1000027483
Pobierz
Mantusabra +13
żyjemy w stymulacji

#pracbaza #heheszki #korposwiat #gownowpis
Odkąd zaczęła się praca zdalna (która ma mnóstwo zalet, ale według mnie w wersji hybrydowej),
@Tagliacozzo: duzo zalezy od ludzi i atmosfery w pracy.
Nie wyobrazam sobie byc zmuszonym do ciskania do biura i zachowywac sie tam jak robot, z podejsciem ze inni to takie same boty jak ja, wiec j---l ich pies.
Od lat utrzymuje kontakt z ludzmi z bylej roboty, jakies p--o, pomoc przy projektach i fuckupach, planowane wyjazdy itp.
@goferek: Ja tam serio nie zaobserwowałem xdd
@Tagliacozzo: te mityczne prawdziwe relacje kolo 40-tki: jedno spotkanie w miesiącu, jak już wszystkie strony znajdą czas i chęć.
Gdyby było tak różowo, to by pół Wykopu nie było zaspamowane żalami, że nie ma się z kim spotykać.
Niskie iq - nie wieżę w te brednie!
Średnie iq - masz tutaj badania, nauka! To lubię!
Wysokie iq - od lat media potrafią naciągać fakty by promować jedną słuszną narrację.
Często się też okazuje że sporo tych badań była sponsorowana przez różne podmioty mające z tego zysk.
W 2020 nie było innego wyjścia jak praca zdalna więc trzeba było coś na szybko wymyślić.
A teraz co, prestiżowy biurowiec
@jacekparowka: dokaldnie, ja czas zaoszczędzony na dojazdach wolę poświęcić na jakiś sport i wtedy się spotkać z prawdziwym
U nas nie ma problemu z wyjściem, a dodam tylko, ze poza zdalnym to połowa osób już nie pracuje we firmie, a my dalej wszyscy wychodzimy razem na "pracowe" p--o. Wszystko zależy czy ludzie chcą się spotykać ( ͡°
Udział nieruchomości komercyjnych w rynku regularnie spada (ktoś musi spłacać leasing a sensu operacyjnego jakby mniej), niewolnicy chcą mieć chociaż namiastkę wolności i nie można nad nimi stać z batem a przecież wiadomo, że sekciarstwo a la Manson najlepiej wpływa na firmę.
Takich artykułów (do tego dzietność i kwestia nieruchomości) będzie tylko przybywać aż nie zacznie się prawdziwy pożar w
@Tagliacozzo: spędzasz z kimś 1/3 doby, ale to tylko współpracownicy, obce osoby, żadni koledzy... gratuluję podejścia do życia xD
Kurnikarze oczywiście to pochwalą, bo się załadowali w dożywotni kredyt na 45m2 kurnika i teraz musieliby siedzieć z dupo i bachorem 24/7.
A hybryda to turbodebilizm, jeśli jest częściej niż ten raz na miesiąc. Chcesz pracować z jakiegoś fajnego kraju? A taki c--j bo musisz zasuwać do biureczka do boksiku jak bydło