Aktywne Wpisy

Lekarz_7k +48
Najgorsze jest to, że teraz nikt mi nie uwierzy że serio 300h w pracy siedze, tylko każdy będzie myślał że to oszustwo jest. Wystarczy, że mam 6-7 dyżurów w miesiącu.
Co w takiej sytuacji może zrobić zwykły lekarz, który normalnie pracuje i nie robi żadnych wałków i nie zarabia setek tysięcy? Jestem obecnie stawiany na równi z takimi Dawidkami i traktowany jak najgorsze ścierwo i pasożyt, którego najlepiej zabić
#konowal100k
Co w takiej sytuacji może zrobić zwykły lekarz, który normalnie pracuje i nie robi żadnych wałków i nie zarabia setek tysięcy? Jestem obecnie stawiany na równi z takimi Dawidkami i traktowany jak najgorsze ścierwo i pasożyt, którego najlepiej zabić
#konowal100k

Czoso +527

Ja odkąd pamiętam to obwąchiwałem stoiska w rossmanie, potem w jakichś douglasach itp
Od małolata używam perfum - strzelam że daily od 11/12 roku życia? Odkąd pamiętam to miałem z 3-4 flakoniki, ale takie „niezdrowe” zbieractwo chyba przez peppera się zaczęło, gdy wpadła „super oferta”. Jak już zebrałem ich ileś to potem zacząłem rozkminiac czym dokładnie to pachnie, wybrałem się do perfumerii niszowej pogadać, odkryłem fragrantice, perfumowy internet i cała ładnie pachnąca społeczność
Zawsze lubiłem zapach starego kościoła, róży i kadzidła plus mam bardzo wrażliwy węch
Potem za dwudziestokilkulatka pani w daglasie poleciła acqua essenziale za ówczesne chyba 250 zł. Kupiłem bo naprawdę mi siadlo i siedzi do tej pory. Dojechałem do pandemii na acqua essenziale tylko już na testerach za 70pln dzięki ph i tagowi, który tylko lurkowałem i nie wiedziałem czym wy
@lecoffe: Mam nadzieję, że ją potem przeprosileś? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
odkąd pamiętam miałam jakiś flakonik - za dzieciaka takie z gazetek, później yves rocher, później za nastolatka zdarzyło się dostać jakieś próbki czy końcówki flakonów, wtedy fascynowały mnie flakony Marca Jacobsa xD i postanowiłam, że za pierwsze większe zarobione pieniądze kupię sobie w Sephorze xD Daisy Dream xD nawet nie chcę wiedzieć ile godzin na to pracowałam, wtedy zarabiałam 8zł/h, w każdym razie byłam bardzo dumna i szczęśliwa, na
Potem gość bez koszulki, z tatuażami z szalonych melodii polecił mi Boss Bottled Night. BDC sam wyszukałem po niezliczonych godzinach spędzonych w internecie.
No i oto jest historia moich trzech pierwszych perfumowych zakupów. Z tego rozwinęło się piękne hobby (uzależnienie)
Dwa miesiące później zachorowałem na mononukleoze, miesiąc spędziłem w domu i z nudów zacząłem czytać stare wątki, polecajki i zamówiłem pierwsze odlewki i tak to się zaczęło
Pod koniec 2019 roku dostałem w prezencie Encre Noire. Bardzo mnie zaintrygował, bo to nie było