Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 107
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@enforcer: pierwsze co to mi sie skojarzylo wlasnie: paczka parowek, 3 bulki, energydrink i setka albo p--o. Stabdardowy zestaw mariuszkow na budowe rano w sklepie jak sobie z nimi stoje przy kasie xD
  • Odpowiedz
  • 59
@enforcer

Ja zawsze zazdrościłem koledze z pracy co znajdował jakieś drobne pierdoły typu kartka z miłym słowem czy cukierek w swoim pudełku który mu żona robiła.

• Odpowiedz
@enforcer: Ciężko mi uwierzyć żeby ktoś się z tego śmiał. Chyba że ktoś jako taki zwykły pracowy banter (którego wykopki nie znoszą, bo w pracy to się pracuje) uważa za wyśmiewanie, ale w takiej sytuacji to faktycznie beka z niego.
  • Odpowiedz
Ciężko mi uwierzyć żeby ktoś się z tego śmiał

@buka2345: Przecież to normalne wśród przygłupów z kołchozów. Nie powie, że ktoś ma lepiej i zazdrości, tylko taka reakcja obronna.
  • Odpowiedz
@enforcer: Przeżyłem to samo w pracy, a do tego jeszcze uprawiam sport to już w ogóle goście mieli styki przepalone bo makrelka w oleju, albo buła z serem tylko u nich była. A ja serki, batoniki, dużo warzyw i owoców. Dopiero po 3 latach dali sobie spokój xd
  • Odpowiedz
@enforcer: mi żona zrobiła herbatkę w dzbanku i przyniosła do łóżka, a wcześniej podgrzała gołąbki ze świąt, bo wie, że zdycham po wczorajszym dyngusie czyli odwiedzinach kolegów i zbyt dużym zalaniu. Teraz pojechała do przychodni zapisać mnie do lekarza, bo od ponad roku mnie dłoń n--------a (a wie, że sam się tam nigdy nie ruszę) i na zakupy, żeby zrobić mi obiad. Może i traktuje mnie jak dziecko, ale mi
SiwyMati35 - @enforcer: mi żona zrobiła herbatkę w dzbanku i przyniosła do łóżka, a w...

źródło: 1000021294

Pobierz
  • Odpowiedz