Największa polska giełda kryptowalut może mieć poważne problemy z płynnością - podaje w poniedziałek portal money.pl. - Analiza, do której dotarły money.pl i Wirtualna Polska, ujawnia spadek rezerw bitcoinów giełdy Zondacrypto o 99 proc. Użytkownicy zgłaszają problemy z wypłatą środków
@widmo82: A do tego Raków, Pogoń, Lechia, Katarzyna Niewiadoma, Cinema City, Multikino itd. itd. pisowcy opanowali cały świat. albo sponsor przychodził z workiem pieniędzy i firmy brały bo co im za róznica
@widmo82: jak sie ma ten ZEN od Dudy i Stanowskiego do Zondy? xD bo z grafiki wynika ze tylko tyle, ze m.in. zajmuje sie krypto. To połączenie jest naciągane ze głowa mała, pisowcy by sie nie powstydzili
@dqdq1: chcesz to tłumaczyć tym samym ludziom, którzy głosowali żeby prezydentem został gość o podejrzanej przeszłości, z kiepską historią i doświadczeniem w polityce, podejrzany o wyłudzenie mieszkania od staruszka? Pan który chlubi się robieniem pompek i znajomościami z kibolami? No to jak im chcesz tłumaczyć to mam dwie wiadomości - obie są złe ....
@widmo82: Za zu zi Za zu zaj Polacy kochają takich ciemnych geszefciarzy. Batyr to druga kadencja murowana no chyba, że Stalinowskiemu coś się odwidzi.
#gielda #polityka #kryptowaluty #sport #prawo #afera
źródło: zc
Pobierzalbo sponsor przychodził z workiem pieniędzy i firmy brały bo co im za róznica
Jeszcze Putin. Duda na pewno widział czy rozmawiał kiedyś z Putinem. Więc zrób strzałkę Duda... Stanowski... Putin!
Do WOŚP też nie ma strzałki xd
No to jak im chcesz tłumaczyć to mam dwie wiadomości - obie są złe ....
Za zu zi
Za zu zaj
Polacy kochają takich ciemnych geszefciarzy. Batyr to druga kadencja murowana no chyba, że Stalinowskiemu coś się odwidzi.
NIE JESTEM JEJ AUTOREM