Wpis z mikrobloga

Największa polska giełda kryptowalut może mieć poważne problemy z płynnością - podaje w poniedziałek portal money.pl. - Analiza, do której dotarły money.pl i Wirtualna Polska, ujawnia spadek rezerw bitcoinów giełdy Zondacrypto o 99 proc. Użytkownicy zgłaszają problemy z wypłatą środków

#gielda #polityka #kryptowaluty #sport #prawo #afera
widmo82 - > Największa polska giełda kryptowalut może mieć poważne problemy z płynnoś...

źródło: zc

Pobierz
  • 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@widmo82: A do tego Raków, Pogoń, Lechia, Katarzyna Niewiadoma, Cinema City, Multikino itd. itd. pisowcy opanowali cały świat.
albo sponsor przychodził z workiem pieniędzy i firmy brały bo co im za róznica
  • Odpowiedz
@widmo82: jak sie ma ten ZEN od Dudy i Stanowskiego do Zondy? xD bo z grafiki wynika ze tylko tyle, ze m.in. zajmuje sie krypto. To połączenie jest naciągane ze głowa mała, pisowcy by sie nie powstydzili
  • Odpowiedz
@dqdq1: chcesz to tłumaczyć tym samym ludziom, którzy głosowali żeby prezydentem został gość o podejrzanej przeszłości, z kiepską historią i doświadczeniem w polityce, podejrzany o wyłudzenie mieszkania od staruszka? Pan który chlubi się robieniem pompek i znajomościami z kibolami?
No to jak im chcesz tłumaczyć to mam dwie wiadomości - obie są złe ....
  • Odpowiedz
@widmo82:
Za zu zi
Za zu zaj
Polacy kochają takich ciemnych geszefciarzy. Batyr to druga kadencja murowana no chyba, że Stalinowskiemu coś się odwidzi.
  • Odpowiedz
  • 1
nie pytajcie mnie na PW skąd mam grafikę... wyszukajcie grafiką: są na X oraz facebook
NIE JESTEM JEJ AUTOREM
  • Odpowiedz