Aktywne Wpisy

maikeleleq +41

Krupier +37
Kiedyś na tym portalu czytałem, że pojechanie gdzieś na wakacje i robienie sobie żarcia samemu to wiocha, obciach, wstyd i w ogóle nie po to się jedzie na urlop żeby gotować, ale ja jakoś tak mam w dupie takie opinie. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
P.S. Jak ktoś mi jeszcze raz powie, że polskie morze jest droższe niż zagranica to chyba pęknę tym razem nie z przejedzenia, a ze
P.S. Jak ktoś mi jeszcze raz powie, że polskie morze jest droższe niż zagranica to chyba pęknę tym razem nie z przejedzenia, a ze
źródło: 1000006133
Pobierz

Jak się szuka materaca? Są polecane jakieś konkretne modele czy firmy. Ostatnio kupiłem za miękki z Ikei. Teraz będę celował w twardsze, ale są jakieś konkretne marki, modele albo jakieś cechy którymi warto się kierować. Chciałbym wydać ok. 2000zł. Wiem że to za mało na porządny materac, ale może ktoś coś?
Trzeba nieco zanurzyć się w temat. Poznać różnice między trzema piankami, jakie istnieją: T, V i HR. Wiedzieć, na co przekłada się ich gęstość w kg/m3. Żądać od sprzedawcy określenia twardości w niutonach/kilopaskalach.
Liczy się pdparcie kręgosłupa, bo materac ma utrzymać naturalną pozycję ciała, a nie być miękki
Zamówiłem hilding flamenco i bede mial 30dni na testy. W sklepie wydawał sie spoko, ale jak juz wspomniałeś w sklepie sie nie liczy.