Aktywne Wpisy

adam-yxz +27
#sct #krakow #ekologia #samochody #niepopularnaopinia
Ból tyłka o Strefę Czystego Transportu to najpiękniejszy festiwal s----------a, jaki widziałem w tym roku. Bolacy-rodacy płaczą, bo panicz nie będzie mógł wjechać swoim 20-letnim Passatem w gnoju pod samą bazylikę Mariacką. No tragedia, normalnie stan wojenny i komuna, zabierajo wolność! xD
Moja „niepopularna” opinia (choć w cywilizowanym świecie to standard):
Chcecie
Ból tyłka o Strefę Czystego Transportu to najpiękniejszy festiwal s----------a, jaki widziałem w tym roku. Bolacy-rodacy płaczą, bo panicz nie będzie mógł wjechać swoim 20-letnim Passatem w gnoju pod samą bazylikę Mariacką. No tragedia, normalnie stan wojenny i komuna, zabierajo wolność! xD
Moja „niepopularna” opinia (choć w cywilizowanym świecie to standard):
Chcecie

vieniasn +29
załóżmy boysband

#przegryw #przegrywpo30tce #blackpill
źródło: 1000003211
PobierzKomentarz usunięty przez autora Wpisu
XDDDDDD
To jeszcze głupsza logika niż pomysł żeby wszyscy bezdomni wspólnie sklepali się na dom
To jest o tyle śmieszne zagadnienie, że te tanie proste rozwiązania (rozrywki) trzymają z daleka od innych doznań.
Trochę jak o----------e dwóch snickersów zamiast ugotowania bolognese. Budżet prawie ten sam, wysiłek już jednak inny 🫠
Z daleka od innych doznań takiego delikwenta trzyma bycie sub5
Normiki i Oskarki mając realnie do wyboru tanią rozrywkę(gry i te ich mityczne hobby) a inne doznania(związki, rodzicielstwo) wybierają z jakiegoś powodu zawsze to drugie ( ͡
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Jak twoje spaghetti bolognese kosztuje tyle co dwa snickersy, to nawet nie chcę wiedzieć jakie gównoskładniki do niego dajesz
@Rajbond: no, doslownie chlopy, ktorzy serio mysla ze its over powinni sie spiknac, wynajac sobie jakas dowalana chate
Komentarz usunięty przez autora Wpisu