Uwierzcie mi za tymi wszystkimi biznesami którymi jeszcze ''smarki'' zarzadzają jak ''Król dopalaczy'' Amber Gold, BitBay, Budda i inne stoją grube ryby wysoko powiązane z władzą, agencjami itp po to aby te biznesy były nie do ruszenia aż nie nazberają kapitału od ludzi, potem kasa znika a słup ten medialny zostaje... i on ponosi ewentualną odpowiedzialność
@home-uk: tego DasCoina , Futurenet i gównobiznesy to sam Sylwek delikatnie skonfrontowany w kuluarach dlaczego promuje takie g---o twierdził że dzięki temu miał skokowy przyrost liczby użytkowników i firmie się to bardziej opłacało. Tam się jeszcze kilka nazwisk obracało które dzisiaj są dość rozpoznawalne. Nie wymienię ich, ale prywatnie mam listę ludzi których należy szeroko omijać.
@WOWMichal: Ustawę która nic nie zmieniała w sprawei Zondy bo to nie Polska giełda, ale za to totalnie r-----------a by rynek krypto w Polsce już na zawsze żeby Polacy mogli korzystać z Niemieckich giełd i startupów.
Kogo widzę jako korzystającego z tego typu cudów na kiju? 20 letni ajfoniarz, pozer i myśli że jest królem życia, że jak dotknie palcem srajfona to stanire się milionerem i będzie trzymał pana boga za nogę. Debile.
@KochanekAdmina: ty tak na serio z tymi Niemcami? Przecież oni c---a mogą po latach rządów Merkel i tego typa z Gazpromu. Co wy z tymi Niemcami macie xD
#bitcoin #zondacrypto
źródło: 777
Pobierz@tytusprod: bitcoiny sie inwestuje tutaj:
źródło: Hardware-Wallets-overview-banner-V12-2
Pobierz@pocotorobisz: źródło masz jakieś czy tylko rzucanie gównem by coś się przykleiło ?
@WOWMichal: zonda jest zarejestrowana w Estonii xD ustawa nic by nie dała i w przyszłości też.
@WOWMichal: Ustawę która nic nie zmieniała w sprawei Zondy bo to nie Polska giełda, ale za to totalnie r-----------a by rynek krypto w Polsce już na zawsze żeby Polacy mogli korzystać z Niemieckich giełd i startupów.
20 letni ajfoniarz, pozer i myśli że jest królem życia, że jak dotknie palcem srajfona to stanire się milionerem i będzie trzymał pana boga za nogę.
Debile.
Zlikwidują mi możliwość spekulacji bezwartościowym gównem chlip chlip jak ja teraz ludzi będę oszukiwać (╥﹏╥)
Dzięki bogu giga-chad Nawrocki wetuje próbuje rozmontowania tego kraju
Ale co się rozwija? Oszustwa? Dlaczego nie możemy być czasem lepsi od Niemiec i pierwsi zakazać tego syfu?