@OskariatDeveloperski: kurde faja, a ja kręciłem jakieś kilometry na rowerku na Tour de Pologne, aby zdobyć koszulkę rowerową sygnowaną Zonda Crypto ( ͡°ʖ̯͡°)
Ogólnie coś czułem, że to zbyt agresywny marketing jak na firmę, która się rozwija.
@papiez_akrobata: jeśli taki wniosek wysnułeś z tego powodu że bardzo podejrzana od dawna giełda zawinęła środki to nie wiem co na to powiedzieć.... Kto trzyma swoje środki na giełdzie ten też należy do odważnych trzeba przyznać
Ja na krypto nie operuję z wielu powodów ale jakbym się krypto bawił to środki w portfelu offline a handel tylko u sprawdzonych giełd bez trzymania tam coinów poza momentem kupna/sprzedaży. Tzn. ściślej to
@dzaro-dzaroslawski: Za długie, nie chce mi się tego czytać a poza tym z oszustami co do zasady nie rozmawiam. Zgaduję, że ty masz lepszy sposób na zarabianie na "branży" krypto i mi go polecasz? XD
@dzaro-dzaroslawski: Ta... Tym razem się uda bo ty jesteś prawdziwy inwestor a cebula coin to poważna rzecz do inwestowania xD Całe te kryptowaluty służą jedynie do oszustw i szukania większego frajera który od ciebie to bezwartościowe g---o drożej odkupi, wielki inwestorze.
akurat ciekawe, bo odsuńmy niechęć do Giertycha, bo zonda jest mocno powiązana z pisowskim środowiskiem. Duda, Piesiewicz, nawrocki też chyba republika wogole.
dobra, a gdzie polecacie w te bitcoiny inwestować? interesowałem się zonda ale coś mi śmierdziało bez większego kopania. Jest coś godnego zaufania? Czy lepiej zbierać na Revolut albo w fizycznym portfelu
@OskariatDeveloperski: piękna sprawa, a tyle się mówiło o tym żeby tam nie trzymać kasy, ja tam tylko 3k chciałem wypłacić to robili takie zajebiste problemy, że już prawie byłem pewny, że nie odzyskam tych pieniędzy.
@OskariatDeveloperski: Cóż, jak jakaś firma zaczyna inwestować w polski sport, a już zwłaszcza w piłkę nożną to z góry można założyć, że coś z nią nie halo
A to nie było tak, że rząd chciał kontroli by takie sytuacje się nie zdarzały, ale ludzie mówili o utracie wolności? I teraz kasy nie ma i jest płacz bo nikt nie reagował ? Wytłumaczcie mi
#bitcoin #zondacrypto
źródło: 777
PobierzOgólnie coś czułem, że to zbyt agresywny marketing jak na firmę, która się rozwija.
sugestia, jaką próbujesz tu przemycić jest niesprawiedliwa, ewidentnie niekorzystna dla rynku i zwyczajnie głupia, dlaczego piszesz takie rzeczy?
@darek-jg: nawet Jadczak ci już odpisał ( ͡° ͜ʖ ͡°)
https://x.com/SzJadczak/status/2041197967806226679
Ja na krypto nie operuję z wielu powodów ale jakbym się krypto bawił to środki w portfelu offline a handel tylko u sprawdzonych giełd bez trzymania tam coinów poza momentem kupna/sprzedaży.
Tzn. ściślej to
Za długie, nie chce mi się tego czytać a poza tym z oszustami co do zasady nie rozmawiam.
Zgaduję, że ty masz lepszy sposób na zarabianie na "branży" krypto i mi go polecasz? XD
Ta... Tym razem się uda bo ty jesteś prawdziwy inwestor a cebula coin to poważna rzecz do inwestowania xD
Całe te kryptowaluty służą jedynie do oszustw i szukania większego frajera który od ciebie to bezwartościowe g---o drożej odkupi, wielki inwestorze.
@pocotorobisz:
źródło: 1000006125
Pobierz