Wpis z mikrobloga

• 64
A jeszcze ciekawiej się robi, jak ktoś zacznie grzebać w historii zondacrypto. BitBay, zaginiony założyciel, potem zmiana nazwy i ludzi, i jedziemy dalej jak gdyby nigdy nic. Dla mnie to od początku wyglądało jak mina z opóźnionym zapłonem.
  • Odpowiedz
Ostrzegalem przed tym gównem wielokrotnie jak jeszcze mieli starą nazwe, ale ameby nie uchronisz przed rozstaniem sie z pieniędzmi wiec jak ktos chce faktycznie pomoc to trzeba debili samemu okradax i te srodki dawac na lepszy cel niz prostytutki dla scamerów.

Żałosne.

PS zaden retard nie wyciągnie z tego nauczki i max 2-3 lata zanim ktos go znów w-----e, bo ciezko zainstalowac Revoluta na telefonie
  • Odpowiedz
@jegertilbake: Trzyliterówy tam prały siano, bardzo prawdopodobna jest opcja że zniknęli Sylwka, chociaż mam nadzieję że zniknął się sam i go kiedyś spotkam pod jakąś palmą w przyjaznym krypciarzom ciepłym miejscu. Parasol mają na pewno i są to ludzie których należy unikać. Bandyci chcą od Ciebie haracz - mając miliony możesz zapłacić żeby się ich pozbyć. Służby chcą od Ciebie hajs - musisz s--------ć, pytanie czy zdążysz.
  • Odpowiedz
@jegertilbake: piekne slowa, lepiej bym tego nie ujal

Jeszcze pamietam jak kislem, gdy kretyni z hajsem rzedu 200-300tys Pln publikowali jutuby ze swoimi ryjami, "zadajac pytania" czemu prezes DasCoin obiecal 15% zysku a teraz juz nie obiecuje. Te przygłupy jeszcze wtedy inwestowali w jego aplikacje z reklamami czy udzialami w ekosmieciach czy innym gownie.

Ja tak sobie mysle ze takie pieniadze sie tym kretynom po prostu nie naleza.
  • Odpowiedz
@pocotorobisz: Straszenie Giertychem odnosi się raczej do jego bądź co bądź, renomy jako prawnik i kontaktów. Ale nie wiązałbym tego z polityką. Zwłaszcza, że z romkiem to w sumie trudno orzec z kim on tak naprawdę jest. Pajacuje jak mu pasuje.
  • Odpowiedz