Aktywne Wpisy

Djuk94 +104

#gielda Wyobrażacie sobie strajk w orlenie? 93% pracowników stacji irafinerii mówi zarządowi że kurs urósł znacząco ostatnio i należy im się część tych zysków, bo w sumie to dzięki pracownikom też jest zysk. Chcą powiedzmy 15% tego co firma zarobi w tym roku.
Ja też sobie nie wyobrażam, dlatego jestem całym sercem z pracownikami samsunga, którzy mają rozpocząć strajk 21 maja, bo domagają się części od rosnących zysków firmy.
#
Ja też sobie nie wyobrażam, dlatego jestem całym sercem z pracownikami samsunga, którzy mają rozpocząć strajk 21 maja, bo domagają się części od rosnących zysków firmy.
#
źródło: image
Pobierz

Niby tak ta Tsushima jest chwalona, a poza przyzwoitą fabułą i ładną oprawą audiowizualną to jednak mało co tam jest. Jakieś aktywności zapychacze, żeby popylać po mapie i się męczyć zbieraniem, a misje poboczne tego nie rekompensują, bo są takie nijakie i typowo "ubisoftowe".
#przegryw #gry #ghostoftsushima
Jak masz robotę i życie poza grami to potem ogólnie ciężko ze znalezieniem energii na gierki, tym bardziej typu ubisyf
Ino szkoda, że te gry już tak nie cieszą, choć Days Gone też podobna formuła i prawie wszystko zrobiłem.
@Merdarion: to po co dali te poboczne rzeczy? Trzeba było ich nie dodawać. Np. w la noire nie masz świata zapchanego gównem
@Dragnipurake te open worldy ubisoftowe to przestarzały koncept. Powinni eksperymentować z różnym rodzajem designu światów. Na pewno brakuje gier z designem
Złe zarządzanie, zle decyzje finansowe, kasowanie projektów, rosnące koszty produkcji to uwalilo Ubisoft. Nie tylko ubi przepalił masę pieniędzy na nieudane projekty, patrz Sony.
Mam dość ogarnięta rodzinkę steam, dzięki czemu(jeżeli czas pozwoli) mogę ograć większość
one odbiegaja jakoscia nawet od gier ubisoftu sprzed kilkunastu lat
obrzydliwe, plastikowe, sztywne, zmeczone ryje. niech to zdechnie wreszcie, nie chce zeby takie paskudne gry byly dalej produkowane
Ubisoft to nie tylko assaasin. Starwars outlaws, Avatar, Anno, the divison i świetne Prince od Persia to nie są złe gry. Widzę że prowadzisz jakąś krucjatę, nie będę Ci przeszkadzał. Życzę miłego dnia.
Nie jesteś najostrzejsza kredka w piórniku.