Wpis z mikrobloga

Lud stepowo-wukraiński od rana zalał Poznańskie i podpoznańskie parki. Może mi ktoś wytłumaczyć dlaczego oni mają takiego p-------a na punkcie palenia grilla? o każdej porze dnia i nocy niezaleznie od pory roku muszą palić to dziadostwo, jakieś naleciałości po mongolskich przodkach? Nie wspominając już o tym, że walą alko do odciny, biją się w tych parkach między sobą i zostawiają mega syf bo przecież panisko wukraińskie po sobie nie posprzata
#ukraina #poznan #patologiazewsi #podludzie
mikeorabo96 - Lud stepowo-wukraiński od rana zalał Poznańskie i podpoznańskie parki. ...
  • 27
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 5
@dos_badass: Już się pierwszy wukrainiec zesrał xD No ja nie widziałem żeby przy okazji świąt Polacy masowo rozpalali grille pod Monachium czy innym Paryżu i chlali do odciny nie sprzątając po sobie xD chyba że masz takie nagrania to podeślij
  • Odpowiedz
@mikeorabo96: to nagranie to teraz z Poznania?
W takim wietrze?
Ogólnie to Polacy zachowują się tak samo ale nie w każdym wieku i nie na taką skalę. Czyli można uznać że nie tak samo ( ͡° ͜ʖ ͡°).
No ale są tego plusy i minusy, weź poznaj nowych znajomych w wieku 30+ w Polsce, a za granicą to już w ogóle. Każdy okopany albo p----------y.
  • Odpowiedz
  • 1
@raseri: To nagranie z wczoraj, Poznań jezioro Strzeszyńskie. Wszystko spoko, ale nie mogą się integrować z większą kulturą bez chlania na umur, bicia się, palenia grilla i śmiecenia w kazdym Polskim parku gdy tylko wyjdzie słońce?
@Aleale2 Jak najbardziej
  • Odpowiedz
@mikeorabo96 nie wiem, pytanie raczej do nich. Nie wiem jak jest w innych miastach, a w Poznaniu jeśli na nagraniu to większość Ukraińcy, to taką skalę widzę pierwszy raz.

Natomiast powodem dlaczego gromadzą się głownie w parkach i nad jeziorami jest to, że nad Wartą są głównie Polacy i inni. Więc naturalnie zamiast się asymilować z Polakami, szukają swoich miejsc. Pewnie też nie jeden dostał w łeb nad wartą ( ͡
  • Odpowiedz
  • 0
@raseri: Tutaj z kolei Kraków. Nie wiem gdzie mieszkasz kolego, ale tak jest od kilku lat odkąd zaczeła się ich masowa imigracja do PL. Zrobi się cieplej to wychodzą stadami, piją, palą grilla, biją się, śmiecą itd. Podobne filmiki widziałem rok temu i dwa
mikeorabo96 - @raseri: Tutaj z kolei Kraków. Nie wiem gdzie mieszkasz kolego, ale tak...
  • Odpowiedz