Wpis z mikrobloga

#heheszki #technologia #kosmos
Wiem ze jestem późno na impreze ale dam swoje 3 grosze tak czy siak.
Drugi Polak w kosmosie,historyczne wydarzenie.Tak łatwo można było to użyć by wypromować na świecie obraz nowego polaka i Polski, zacząć przełamywać stereotyp o polakach jako o idiotach,ludziach drugiej albo trzeciej kategorii których miejscem w systemie światowym jest to by czyścić kible i pakować kanapki w krajach zachodu,ewentualnie dostarczać młode kobiety do ich burdeli.
Pokazać że Polska ma ten etap za sobą,wchodzi w epokę rozwoju nowych technologii,często nawet wyprzedzając swoich bardziej położonych na zachód partnerów.
A co dostaliśmy? Uśmiechnietą,głukowatą morde Sławosza Uznańskiego zajadającego się pierogami,bo rozumiecie, to jedyne, z czym publika na świece nas kojarzy,PIEROGI :DDDDDD xdddddddddd.Mógł jescze wypić kieliszek wódki i zagryźć to kiełbasą by dopełnić obraz przyłupiego,zapijaczonego polaczka który ledwo co tam duka po angielsku,zanjdującego się na peryferiach zachodniego świata.
wilk633 - #heheszki #technologia #kosmos
Wiem ze jestem późno na impreze ale dam swoj...

źródło: 4e3b455ecfc39264a827d13b8a9a178b50c2075e33200fde62d8ffe628b748a0

Pobierz
  • 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@elukubracja_depresji

>Doda dobrze zrobiła wycierając nim podłogę w Łodzi.

@Famine: Jak dzi*ka estradowa i n--------a może wytrzeć kimś podłogę?

To dopiero jest powód do wstydu, dać się poskładać "dzi*ce estradowej i narkomance".
  • Odpowiedz
  • 0
@elukubracja_depresji

@Famine: Dla ciebie szczekanie na scenie to składanie? Doobra, kończymy temat bo iku widzę niedomaga

Tak, dokładnie tak. Powiedziała publicznie na głos to, co i tak myśleli już wszyscy Polacy. Wystarczyło kilka słów, żeby jego i jego żony żałosne gwiazdorzenie z miejsca się skończyło. A Ty już utkaj, skoro nie potrafisz znieść faktów.
  • Odpowiedz
@wilk633: Ale jaka jest w tym jego wina, że polskie instytucje i media publiczne nie są w stanie rozkręcić PRu akcji za którą samą zapłacili? Wszystkie polskie materiały firm trzecich z nim zrobiły pewnie luźno 1/2mln+ wyświetleń, z tego co widziałem chodził też na różne uczelnie i udzielał wielokrotnie wywiadów. Pewnie tiktoki też sporawo zrobiły ale nie śledzę tego.

zacząć przełamywać stereotyp o polakach jako o idiotach,ludziach drugiej albo trzeciej kategorii
  • Odpowiedz
  • 0
@WujekDoggi

Nie wiem w jakim uniwersum żyjesz, że tępawa skazana celebrytka może pod jakimkolwiek względem konkurować z inzynierem naukowcem, wybranym jako jeden z 17 astronautów spośród 22 tysięcy aplikujących magistrów o wysokich kompetencjach. Ale no, Twoje priorytety, nie moje ( ͡° ͜ʖ ͡°)

W uniwersum zwanym Polską. Wyobraź sobie, że ten twój wybitny, E L I T A R N Y "inżynier naukowiec" wylądował dokładnie na backstage'u łódzkiego festiwalu, w otoczeniu polityków,
  • Odpowiedz
@Famine: Podoba mi się jak do zwykłych przedstawionych faktów dopisujesz sobie emocjonalne i umniejszające wstawki, godne wykopka xD
Odwołano też inne przedsięwzięcia, ale z tego co jest oficjalnie wiadome nie Sławosz jest za to odpowiedzialny. Nie wiem co ma niekompetencja lub złe intencje osób trzecich do wypowiedzi celebrytki, "wytarcia o podłogę" i że "dobrze zrobiła", ponownie, nie moje priorytety.
  • Odpowiedz
@Famine: To ciekawe, że suche określenie celebrytki nie grzeszącej inteligencją jako "tępawa" to "plucie się" i "emocjonalna wstawka", jednocześnie swoim sposobem wypowiedzi tylko dalej potwierdzasz, że nie potrafisz utrzymać ciśnienia w głupim komentarzu na wypoku, brawo ( ͡° ͜ʖ ͡°) I nie, nie oburzam się, prędzej mi jest do śmiechu.

W sumie trzeci raz piszę prawie to samo, ale niech będzie, może tego potrzebujesz: wypowiedź celebrytki nie była podparta analizą
  • Odpowiedz
@wilk633: Ale ty i ten drugi przygłup co rano pisał że,"hehe jak tam zwroty z inwestycji w polską naukę? Najdroższe pierogi!!" Sami przykładacie do tego rękę. W każdym innym kraju było by grzanie pozytywne tematu a u nas już wojna domowa o typa i wyzywanie go od cuckoldow
  • Odpowiedz