Aktywne Wpisy

J3BACZ3000 +283
#321685 HUOP ma duszę artystyczna i przegląda sztukę
źródło: 1000013018
Pobierz
breakdown1 +5
Od jakiegoś czasu coraz częściej myślę, że przydałby mi się coach. Taki dobry coach, który by trochę mną potrząsnął i zmobilizował do wykorzystania swojego potencjału i realizacji jakiś tam swoich marzeń. Korzystał ktoś z was może z takiej usługi?
Myślę o tym, bo choć pod wieloma aspektami działam bardzo dobrze, to trochę życie stanęło w miejscu, a ja przestałem iść w jakimkolwiek kierunku. Mam dobrą pracę, zdalną, w której zarabiam dobre, czy
Myślę o tym, bo choć pod wieloma aspektami działam bardzo dobrze, to trochę życie stanęło w miejscu, a ja przestałem iść w jakimkolwiek kierunku. Mam dobrą pracę, zdalną, w której zarabiam dobre, czy

Jak chcecie żeby przestali was zgłaszać, to prostu zacznijcie przestrzegać prawa. Jeździć zgodnie z przepisami, parkować w miejscach do tego przeznaczonych i inne takie naturalne dla normalnego człowieka pierdoły.
#polskiedrogi #parkowanie #samochodoza #prawojazdy #konfitura
Posiadanie samochodu jest przywilejem, a nie obowiązkiem, ale jego posiadanie wiąże się z wieloma obowiązkami. Użytkowanie auta w dużym mieście zawsze już będzie uciążliwe, ale tej uciążliwości nie można przenosić na inne osoby, twoja wolność do korzystania
źródło: 1000032421
PobierzCzy powinno być to mandatowane, to pewnie tak, ale nie rób sobie jaj xD. Może mu wybijesz szybe za te najechanie na krawężnik jak jeden z waszych paladynów? XD
źródło: 1000032424
Pobierz@congobongo: I tu wracamy do niewypełniania obowiązków przez straż miejską. Przykro mi, że masz to w dupie, ja nie chcę żyć w chlewie i sponsorować co roku z moich podatków naprawy chodników zniszczonych przez bucowatych egoistów.
@congobongo może wiec nie ma co policji angażować?
@Niebadzsmokiem: ja zgłaszam tylko Konfiture na yt.
@othe2137: Pilnowanie porządku i przestrzegania prawa jest problemem? ODEBRAĆ PRACĘ POLICJI NATYCHMIAST!
@congobongo: ty już lepiej z tym "dziewięćdziesiąt ka wu" nie wyskakuj, bo znowu zrobisz z siebie głupka. XD
źródło: obraz
Pobierz@congobongo: typie, ale to nie pieszy blokuje kierowcy możliwość wyjazdu tylko kierowca blokuje pieszemu możliwość przejścia. XD
W jakiej szkole jazdy nauczyli cię takich bzdur? Kierowca jedyne co może w takiej sytuacji to stać i grzecznie czekać aż pieszemu zachce się pójść dalej. Jesteś w stanie to pojąć? Nie jesteś.
A tak poza tym to od parkowania jest jezdnia, nie chodnik. Na
@congobongo: najt
https://youtu.be/oOx8m8oEetU?t=2343
Tak z ostatniego filmu. Odnośnie art. 90 KW. To nie jest zachowanie "stojącego pieszego", którego chce debil w samochodzie rozjechać. To jest celowe wbieganie pod samochód. Kierowca samochodu jak źle zaparkował to należy mu się mandat, ale pieszy nie ma prawa mu tak wbiegać i stwarzać dodatkowe zagrożenie. Jakby p. Wojtka potrącił ten koleś z BMW to nie zdziwiłbym się jakby była jego wina, i co z
Póki co to ciebie głąbie tutaj wyjaśniono od góry do dołu. XD
W sumie w każdym wątku gdzie się odezwiesz to się kompromitujesz, a cały twój profil to jeden wielki płacz na Konfiture. Nie da się upaść niżej. :D
Kierowca jedyne co może to grzecznie czekać aż pieszy sobie pójdzie i tyle.
No to pewnie ta zajęta policja na gimnazjalistów z jointem też nie ma czasu? A nie, czekaj…