Aktywne Wpisy

lubie-sernik +12
Mirki, wróciłem dziś z #cypr i pierwszy raz od dawna tak bardzo cieszyłem się, że jestem już w domu — a byłem tam tylko tydzień.
Może po prostu to nie był mój klimat, może potrzebowałem czegoś innego, ale ten wyjazd dał mi trochę do myślenia przed tym, co zaraz przede mną.
Za niecały miesiąc lecę do #azja i serio nie wiem, jak będzie wyglądało moje życie tam na miejscu. Mam
Może po prostu to nie był mój klimat, może potrzebowałem czegoś innego, ale ten wyjazd dał mi trochę do myślenia przed tym, co zaraz przede mną.
Za niecały miesiąc lecę do #azja i serio nie wiem, jak będzie wyglądało moje życie tam na miejscu. Mam
źródło: 1000055027
Pobierz
#raportzpanstwasrodka to mnie zawsze bedzie bawic.... co trzeba miec w glowie albo czego nie miec, aby sie tak przerabiac....
źródło: magdalena
Pobierz

Tytuł:
Imperium kontratakujeAutor:
Donald F. GlutGatunek:
fantasy, science fictionOcena: ★★★★★★☆☆☆☆
Wydawnictwo:
AmberLuke latał X-skrzydłowcem a Yoda był niebieski. Tyle nowych rzeczy się można dowiedzieć czytając nowelizację. Jest lepiej niż w "Nowej nadziei" ale to głównie dlatego że "Imperium kontratakuje" ma lepszy scenariusz. Nadal te same problemy co chyba przy wszystkich nowelizacjach - ale czyta się wyjątkowo szybko.
#bookmeter #czytajzwykopem #ksiazki #starwars #gwiezdnewojny #fantasybookmeter #sciencefictionbookmeter
źródło: gwiezdne-wojny-imperium-kontratakuje-donald-f-glut
Pobierzźródło: StarWarsTrilogy_5
PobierzJa miałem taki plakacik na drzwiach wyciągnięty z Secret Service. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
A książka miała sporo wydań w Polsce. Cierpliwie czekałem aż się gdzieś pojawi z ta okładką i się doczekałem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: 1000020519
Pobierz