Aktywne Wpisy

damianooo8 +297
#trzecieoko #wypadki
Chłop myślał że jak ma stare BMW X5 to może tirowi na czołówkę wyjeżdżać. Akcja z wczoraj z Rosji. Zginęła cała rodzina.
Chłop myślał że jak ma stare BMW X5 to może tirowi na czołówkę wyjeżdżać. Akcja z wczoraj z Rosji. Zginęła cała rodzina.

trebeter +77

¯\(ツ)/¯ ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@jutokintumi:
Swoim wpisem udowodniłeś jedynie że wolisz się uśmiechać niż pomyśleć.
nie, pokazuje idiotyzm tego systemu
@jutokintumi: mnie przekonal do montazu filtra odwroconej osmozy w mieszkaniu przez co z 20-30 butelek tygodniowo zszedlem do 1-2 butelek po coca coli. Kiedys dokupie saturator to juz w ogole zejde do zera lol.
Też wiadomo jak się zmieniają argumenty od ‚no po prostu przynoś swoje butelki na zakupy raz na jakiś czas bro, Niemcy tak robią i żyją’ do ‚haha no debil zrobił tak jak pisaliśmy i nie było łatwo i przyjemnie, przecież każdy wie że trzeba zainstalować filtr wody bro’
@Niesondzem: kapitaliści łoją frajerów na systemie kaucyjnym umocowanym systemowo, hołota jeszcze klaszcza uszami.
Żałosne.
Tak na nich nadajesz, a przy jednym z najbardziej jaskrawych przykladów gdy robią coś złego to udajesz, że nie widzisz albo wręcz wierzysz że
@korin_: nie, system kaucyjny ma na celu wzbogacenie ludzi którzy za nim lobbowali.
Mieliśmy doskonale działający system i nowoczesne sortownie, to trzeba było to zepsuć i zrobić z ludzi meneli.
jedno nie wyklucza drugiego. System działa dobrze bo jest uciążliwy. A, że ktoś przy władzy przy okazji kręci na tym wały. Ciężko mi zaprzeczyć nie przyglądałem się osobiście temu a nauczyłem się mieć dystans do opinii innych. Szczególnie tych