Aktywne Wpisy

saintie +27

darknightttt +4
Jeśli jesteś przeciwny aborcji - zrób wazektomie i zabezpiecz swoje plemniki. Rozpowszechniaj informacje na ten temat.
Szybko, tanio, bezpiecznie.
#zwiazki
Szybko, tanio, bezpiecznie.
#zwiazki

#heheszki #samochodoza #konfitura
źródło: obraz
Pobierz(⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
a SUV to nie jest soccer mommy car? Przynajmniej tak zawsze na reddicie cisnęli bekę.
Zresztą mało mnie to interesuje, nie o tym jest ten wątek xD
@Dioromeh: Nie wiem czy Fiat Bravo powinien zasłużyć na miano dziadkowozu, stockowe T-Jety 120KM i 150KM to są dynamiczne silniki z potencjałem aby wkręcić z nich jeszcze więcej niewielkim kosztem.
co jeździ autem z kierownicą po prawej bo było tańsze xD
@Dioromeh SUVy są b.ciężkie więc to nie jest oszałamiająca pojemność, odpowiednik 1,6L w aucie średniej wielkości ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Sam nie kupilbym sobie suva, ale to nie rodzaj auta decyduje o tym jakiego masz fiuta tylko przyczepianie sie do samochodów innych pokazuje bycie biedakiem, prawdopodobnie bez zadnego samochodu.
SUVy w moim otoczeniu kupują rodziny z gowniakami, zeby je tam wygodnie w----c, kobiety ktore sa nizolkami i chca siedzieć wyzej i miec lepsze pole widzenia i starsze osoby, zeby wygodniej siadac i wysiadac z
Nie znam się na autach, jakie alternatywy nie suvowe byłyby lepsze?
Suvy kupują mentalne wieśniaki które auta rozpatrują w kategorii pojemności do wożenia kartofli i dostosowania do jeżdżenia po polu kapusty
Skoro twoje auto spelnia twoje wymagania to git. Mysle, ze i jezdzacy suvami sa zadowoleni. Problem maja tylko wykopki czekajace na przystankach
@Dioromeh: MAM DUŻY SAMOCHUD JESTEM KIMŚ!!!
@maad: właściwości terenowe żeby podjechać pod krawężnik i nielegalnie zaparkować, też mają wysoką lokatę