Wpis z mikrobloga

• 48
@wfyokyga niestety ale w każdej mundurowce w p0lsce taka odpowiedź do wyższego stopniem, a tym bardziej do psychopaty dowódcy fake alfa gosciem(tylko tacy tam są poza wyjątkami) to natychmiastowe zakończenie służby przygotowawczej w której taki szeregowy jest. Ewentualnie skazanie się na ostry mobbing i sam prędzej czy później taki szeregowy odchodzi
(No chyba, że to ten słynny plecak o czym prostacki buc dowódca dowie sie w ten sam dzień, to wtedy
  • Odpowiedz
sam prędzej czy później taki szeregowy odchodzi

@paw4da: łooo to super opcja. Pomyśl o tych co 16 i wcześniej wstecz lat mieli zasadniczą służbę wojskową xddd "Ja odchodzę bo mobbing" xddd Chciałby xddd
  • Odpowiedz
@paw4da: no i w sumie może to być dla niego wybawieniem. Chociaż, jak przepracowałem u każdego pracodawcy od państwowego do g---o-prywaciarza (jedynie nie pracowałem w mundurówce) to w sumie nie wiem. Trzeba trafić fajnie w karierze, tu nie ma zasady ¯\(ツ)/¯
  • Odpowiedz
@paw4da

(No chyba, że to ten słynny plecak o czym prostacki buc dowódca dowie sie w ten sam dzień, to wtedy będzie mu się jeszcze kłaniał w pas i rączkę podawał na przywitanie i już nigdy nie spróbuje psychopatycznych zagrań)

Jaki plecak?
  • Odpowiedz