Znam osobiście 2 młode wdówki w wieku 30-kilku lat, jedna 3 dzieci, druga 2, obie z charakteru bardzo spoko, lekarka i nauczycielka, w obu przypadkach ich chłopów błyskawicznie zabrała choroba, jednego półtora miesiąca od diagnozy i w obu przypadkach zaraz po ustawowej rocznej żałobie mieszkały już z nowymi gachami, w obu przypadkach znali ich już dużo wcześniej (to ten słynny kumpel o którego nie musicie się martwić a natychmiast wskoczy na wasze miejsce przy pierwszej okazji). Jedna w ciągu roku zdążyła opchnąć dom do którego dopiero co się wprowadzili i przeprowadzić 250 km do innego miasta zmieniając szkoły podstawowe dla 2 dzieciaków, jak twierdzi musiała się odciąć od tego wszystkiego, a tak naprawdę wprowadzić się do nowego gacha. Także panowie zero sentymentów nawet jak jest 2-3 dzieci. #p0lka #zwiazki #logikarozowychpaskow
@DonTadeo: kobiety nigdy nie tolerowały męskich słabości. A to p---------e o okazywaniu uczuć to jakaś abstrakcja. One o tym mówią ale nie koniecznie chcą tego słuchać od swoich facetów.
@Instynkt dlatego tylko cucki nie widzą nic złego jak ich luba powie, że ma kolegów- a z histori znajomych, swojej i wielu innych- ten kolega to zawsze jest opcja zapasowa Btw polecam zawsze w takim przypadku od razu olewać taką i nie kontynuować znajomości, to jedna z podstawowych rzeczy, o które warto się pytać na 1, 2 spotkaniu. A jak już jest związek i nagle z takim czymś wypala to powiedzieć,
@Instynkt: Pamiętam wypowiedź kobiety, starej straganiary, która miała punkt ze zniczami na cmentarzu. Był to reportaż w TV Powiedziała krótko: -70% wyszstkich klientów to mężczyźni, którzy przychodzą na grób swojej zmarłej żony Kobiety nie odwiedzają, albo rzadko Biorąc pod uwagę, ze kobiety statystycznie zyją dłużej niż mężczyźni to dosyć ciekawe zjawisko. Nawet 70 letnia kobieta ma w------e
@Instynkt a co miały zrobić, popełnić zbiorowe samobojstwo z dzieciakami? Czemu miałbym nie chciec by po mojej śmierci żona wciąż miała szanse na szczęście? Wam już te niebieskie jaja to na mózg się rzucają, weź to taguj #przegryw
@Instynkt: no i super ze po smierci meza kogos sobie znalazly i dzieci sie wychowaja w pelnym domu. Tego by chcial kazdy normalny facet dla swojej rodziny. Macie n------e we łbach.
@Instynkt: moja byla zonka tez jest lekarka , pod koniec zwiazku ja nagralem jak zwierzala sie matce ze mi podaje do kawy psychotropy i niedlugo zacznie dowawac truzizne zeby mi nerki r-------o, potem by w szpitalu jeszcze lze uronila ze umieram , jej matka sie pyta czy to wystarczy a ta do niej ze jak nie znajdzie sie dawca to tak.
@Instynkt: mnie to najbardziej dziwią te dzieci - dopiero teraz jest mało słyszalny glos doroslych facetów, którzy wyrzygują się o swoich matkach, które rozwaliły im rodziny. a diwi- że dzieciaki nie protestują, lub zgadzają sie, zeby jakiś fagas roochał im matkę za ścianą.
#p0lka #zwiazki #logikarozowychpaskow
One o tym mówią ale nie koniecznie chcą tego słuchać od swoich facetów.
Btw polecam zawsze w takim przypadku od razu olewać taką i nie kontynuować znajomości, to jedna z podstawowych rzeczy, o które warto się pytać na 1, 2 spotkaniu. A jak już jest związek i nagle z takim czymś wypala to powiedzieć,
Był to reportaż w TV
Powiedziała krótko:
-70% wyszstkich klientów to mężczyźni, którzy przychodzą na grób swojej zmarłej żony
Kobiety nie odwiedzają, albo rzadko
Biorąc pod uwagę, ze kobiety statystycznie zyją dłużej niż mężczyźni to dosyć ciekawe zjawisko.
Nawet 70 letnia kobieta ma w------e
a diwi- że dzieciaki nie protestują, lub zgadzają sie, zeby jakiś fagas roochał im matkę za ścianą.