Aktywne Wpisy

dominges08 +63
Jak @Pan_Szeryf pokazał metamorfoze swojego podopiecznego (siebie) to ja też pokażę mojego (mnie)
Te dwa zdjęcia dzieli około 6,5 roku i 38 kg wagi (na lewym 61 kg, na prawym 99 kg) wzrost 182 cm
Na moment dzisiejszy jeszcze pozostaje naturalem.
#mikrokoksy #mirkokoksy #silownia #pokazforme
Te dwa zdjęcia dzieli około 6,5 roku i 38 kg wagi (na lewym 61 kg, na prawym 99 kg) wzrost 182 cm
Na moment dzisiejszy jeszcze pozostaje naturalem.
#mikrokoksy #mirkokoksy #silownia #pokazforme
źródło: miniintruder
Pobierz
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

źródło: 1000020760
Pobierzźródło: 1000020761
PobierzZaraz po pogrzebie, zaraz obok cmentarza, odjeżdżając, jeden z tych debili ruszając z kopyta w---------ł sie prawie kasując auto przejeżdżajace obok i przelatując obok mnie jak szmata.
Nic mu się nie stało ani nikomu. Ale nie, nie da im nic do myślenia.
To
I tak, wiem że samochodami normalnych za dużo nie ma. Tylko że w samochodzie chronią ich poduszki, pasy, systemy. Na motocyklu jesteś jak kukła i nie wiem co trzeba mieć w bani że takie ryzyko podejmować na każdym
Jak słyszę albo czytam bzdury o skórzanych kombi i bezpieczeństwie, to nawet nie chce mi się wyprowadzać tych kre--nów z błędu. Niech giną.
@Z_d--y_strzelec: może nie ratują ale za to można się dobrze spocić
@Myszo: moje słowa. Moje spostrzeżenie doznane kiedyś jakoś po roku z prawkiem na moto, a jeżdżę ogólnie ze 30 lat - że trzeba się bardzo starać aby mieć problem i brak instynktu samozachowawczego. Owszem 1% to wypadki, na które motocyklista nie ma wpływu, buk tak kciał, nie ma szans na reakcję
Raz ledwo dałem radę go wyminąć. A na kolizyjnych skrzyżowaniach w mieście nigdy nie jadę szybciej niż licznikowe 40-45km/h. W trasie zawsze jakieś 10% mniej niż limit prędkości.
I mimo tego jakaś cząstka mnie odczuwa stres, że mogę z takiej trasy czy przejażdżki już nie
@Myszo: Wiem ze to ma byc sarkazm, ale nie masz bladego pojecia o skutkach wypadkow. Sasiadka wyjechala pod pande, r-------a maska, r-------a szyba, slupek A wgnieciony gorzej niz ten znak. Wyjechala jej na rowerze bawiac sie telefonem pod maske, samochod zatrzymal sie 2-3 metry od poczatku bramy, ustalona predkosc 30km/h (dozowolone 40). Sasiadka niepelnosprawna do konca zycia, dobrze, ze