Wpis z mikrobloga

Moje marzenie od lat, ale aktualnie już poza moim zasięgiem finansowym :( Wiele razy pożyczałem od znajomego, fajny wóz. Chciałbym też nową, ale wersję przed liftingiem, bo liftingu nie strawiłem.
  • Odpowiedz
@Pangia: Tak, ale to buhanka jest najdłużej produkowanym samochodem na świecie. Jendka nie to jest najśmieszniejsze. Najśmieszniejsze jest to, że Rosjanie są dumnie z tego, ze maja "naj", pomimo, że to naj wynika z ich zacofania technologicznego i agonalnego stanu państwa ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@orkako: to nie tak. Po prostu zrobili od razu coś co jest perfekcyjne. Tam już nic się nie da poprawić, bo jest idealnie. Na zachodzie tak nie potrafią, ciągle coś kombinują, udoskanalają, poprawiają i ciągle są daleko od ideału
  • Odpowiedz
@slawomir-szarek: Nie znasz się i jesteś ojkofobem. To była superlekka terenówka bez ramy i z elastyczną karoserią, więc wszędzie mogła wjechać. Wielu brajanków na zlotach w zakopanych autach nibyterenowych za pół bańki płakało jak obok nich przejeżdżała niwa i pryskała błotem po oczach. Niestety unia zabroniła importu tego cudu techniki prowizorycznej.
  • Odpowiedz