Wpis z mikrobloga

W sumie podobne spostrzeżenia Adam ma jak ja. Safrano przepiękna paczula z zamszem a marbre słodki. Chociaż ja bym powiedział że jest bardzo unisex i daje pod koniec piżmem i kremem do opalania. Do tego czuć rzeczywiście u mnie ten karmel.

9.5/10 safrano
8.5/10 marbre

#perfumy
zouzosi - W sumie podobne spostrzeżenia Adam ma jak ja. Safrano przepiękna paczula z ...
  • 27
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@zouzosi: a ja mam takie spostrzeżenie, że ta firmeka próbowała mnie w obrzydliwy sposób okłamać i oszukać poprzez fałszywe komentarze, byle tylko wyłudzić ode mnie pieniądze. Oczywiście dodatkowo przykładają się do zamieniania fragrantici w szambo, więc srają w miejscu, w którym często bywam i które lubię. W-----a mnie każda wzmianka tej g---o-firmy na wykopie i mam nadzieję widzieć tego jak najmniej
  • Odpowiedz
@zouzosi: za próbę oszustwa i manipulacji mam do zaoferowania tylko więzienie, a nie dawanie szansy i dawanie im kasy. Perfum na rynku jest masa, spadówa z oszustami, zero tolerancji. Mam w dupie co myśli jakiś Adam w filmie, Rysiek na obrazku czy Artur w gazecie
  • Odpowiedz
Marketing to w ogóle mają chyba targetowany do jakichś bananów lub aspirujących do bycia takowymi.
Co mi nie wyskoczy na fb ich reklama, to ciągle tylko słyszę EKSKLUZYWNE PRESTIŻOWE E L I K S I R Y. Ubrania to samo - sprawdź nasze EKSKLUZYWNE SETY xD.
  • Odpowiedz
@adamafam: rzeczywiście, zwracam honor w takim razie ( ͡° ͜ʖ ͡°) No niestety, biorąc pod uwagę taktykę jaką obrał z botami na Fragrze, grupkach fb itd, to myślę że nie dziwota że mamy różne podejrzenia, sam na to niestety zapracował…
  • Odpowiedz
Niby tak się kreują na PREMIUM, a ja dopiero niedawno ogarnąłem, że to nie jest jakaś tańsza podmarka Tous, tej od biżuterii i perfum z logo z miśkiem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@anomaly_: Też nie jestem fanem takiego marketingu, ale najwidoczniej musi to działać... Co najważniejsze jednak, abstrahując od metod promocji, same kompozycje IMO raczej się bronią :).
  • Odpowiedz
@Turpizm: poprzez sfabrykowanie sporej ilości ewidentnie fejkowych komentarzy z fejkowych kont wychwalających ich produkty. Miały one na celu wprowadzenie mnie w błąd (jako użytkownika fragrantici), żebym, zmanipulowany, zapłacił im za produkty. Nawet jeśli te ich zapaszki nie są katastrofalne, to życzę im jak najgorzej. Jeśli tego typu oszustwa nie będą piętnowane i będą uchodziły na sucho, albo wręcz przynosiły profity, to dajemy zielone światło na tego typu działania. W moich
  • Odpowiedz
  • 0
@tangofever: @adamafam @Turpizm Przecież oni są popularni i stąd te opnie, jak ich dodali to zachęcili do dodania. Sam wujek robi zasięgi milionowe to nie dziwne ze im wpadło kilkanaście recenzji. Wręcz według mnie trochę dziwne ze tak mało biorąc pod uwagę jakie zasięgi robią. A z twojej wypowiedzi to sorry bije jakaś potężna p0lacka frustracja.
  • Odpowiedz
@zouzosi: jacy popularni? Żyjesz w bańce? Oni chyba bardzo chcą być popularni, ale wciąż są tylko jakąś firemką dla małolatów (pierwszy wynik w google: odzieć streetwear), która musi uciekać się do ewidentnie, powtarzam ewidentnie fejkowych komentarzy, by w ogóle wejść na rynek. Nie mam pojęcia kto jest Twoim wujkiem i mam już dosyć rozmowy o tym scamie
  • Odpowiedz