Wpis z mikrobloga

Ciekawe, czy mamusia tego typa, o ile jeszcze żyje, jest dumna z tego, co jej synuś wygaduje w internetach XD Poza tym, skoro macica to dzieło szatana, to znaczy, iż my wszyscy, włącznie z samym Bartkiem, jesteśmy 'pomiotami szatana', tak? Chyba, że typek jest wyjątkowy i zamiast być zrodzonym "z tego szatańskiego tworu" to, nie wiem, w kapuście go znaleźli czy może z probówki się wykluł.

#szury #facebook #bekazpodludzi #patologiazewsi #mizoginia
PEPELeSfont - Ciekawe, czy mamusia tego typa, o ile jeszcze żyje, jest dumna z tego, ...

źródło: 1000028256

Pobierz
  • 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@PEPE_Le_Sfont: nie znam typa nawet sie nie zapoznam z tym obrazkiem ale jedna rzecz mnie zatrzymala przy twoim wpisie, jakby co ma z tym wspolnego jego matka? bo co bo tez ma cipe? i to juz wtedy nie mozna nic zlego na kobiety powiedziec bo "czy o twojej matce tez tak myslisz" jeden z bardziej low iq komentarzy jakie widzialem, czesto kobiety tego uzywaja "a twoja matka to co"
  • Odpowiedz
@Ecooo: ziomuś sugeruje, że kobiety to pomioty szatana, co oznacza, że jego matka też nim jest. To nie jest skomplikowane.

i to juz wtedy nie mozna nic zlego na kobiety powiedziec bo "czy o twojej matce tez tak myslisz" jeden z bardziej low iq komentarzy jakie widzialem, czesto kobiety tego uzywaja "a twoja matka to co"

Jeśli Twój wniosek jest oparty na generalizacji i innych błędach logicznych, to ludzie słusznie
  • Odpowiedz
@PEPE_Le_Sfont: Nie chcę tu jechać po chrześcijaństwie oraz KK ale to właśnie oni wypaczyli symbol pentagramu, który historycznie symbolizował boginię Wenus (lub Afrodytę lub Ishtar z Mezopotamii) a konkretniej miłość, urodzajność (płodność) a układ samej gwiazdy faktycznie przypominał macicę. Również religie pogańskie widziały w pentagramie związki z naturą (ziemia, woda, powietrze, ogień, dusza), dopiero w późniejszym okresie chrześcijanie i Kościół Katolicki uznał pentagram za symbolikę sprzeciwiającą się Bogu utożsamiając go
  • Odpowiedz